LOZEMAN NIEUWE IMPORTEUR FERRARI TRACTOREN IN DUITSLAND

Met trots kunnen wij mededelen dat Lozeman Import vanaf heden de importeur van Ferrari voor vijf Duitse deelstaten is, te weten Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen, Bremen, Hamburg en Schleswig-Holstein.

Ferrari, dat gevestigd is in Italië, is sinds 1957 fabrikant van tweewielige tuintractoren en vierwielige kniktractoren met wielen van gelijke grootte. Al sinds de jaren ‘70 is Lozeman de exclusieve importeur voor de Nederlandse markt, België volgde in 2012. Met de uitbreiding van de import naar Duitsland hebben Lozeman Import en Ferrari hun jarenlange relatie verstevigd.

De hoge kwaliteit van de tractoren en de ruime ervaring van Lozeman Import met de machines, heeft geresulteerd in een netwerk van ruim 50 dealers in Nederland en België. Voor uitbreiding van het dealernetwerk in Duitsland heeft Lozeman Import twee vertegenwoordigers in dienst die fulltime actief zijn op de Duitse markt. Zij ondersteunen de dealers met productkennis en gaan wanneer nodig mee tijdens demonstraties.

De distributie van machines naar de vijf Duitse deelstaten is voor Lozeman niet nieuw. Het bedrijf is in deze regio’s al actief als importeur van de merken Gianni Ferrari, Grasshopper en Loma.

 

Bekijk het assortiment Ferrari tractoren op www.ferrari-tractoren.com 

Ferrari tractor Lozeman Terug naar Overzicht