TUINMACHINESHOW IN SMILDE

U bent van harte welkom tijdens onze jaarlijkse tuinmachineshow op zaterdag 2 en zondag 3 november 2019 van 10:00 tot 17:00 uur.

Wij zullen een groot aantal machines presenteren, zoals zitmaaiers, loopmaaiers, robotmaaiers, tweewielige tuintractoren, compact-tractoren, elektrische gereedschappen en diverse aanbouwwerktuigen.

Er staan diverse machines klaar voor live demonstraties en uiteraard heeft u de mogelijkheid om de verschillende modellen zelf uit te proberen en te vergelijken. Onze specialisten adviseren u graag over onderhoud van tuin, gazon, grond en groen. Daarnaast kunt u profiteren van diverse acties. De tuinmachineshow is de ideale gelegenheid om op uw gemak de nieuwste tuinmachines te bekijken en uit te proberen. 

Nieuw in ons programma is de X-Rot van Barbieri, een op afstand bestuurbare maaier die bijzonder geschikt is voor hellingen, taluds en moeilijk begaanbaar terrein. Deze machine zullen we uitgebreid op ons demoveld demonstreren. Ook presenteren wij de nieuwe 100% elektrische frontmaaier van Gianni Ferrari. 

Graag zien wij u op één of beide dagen. Een hapje en drankje staan voor u klaar!

Lozeman Tuinmachines Smilde
Rijksweg 96
9422 CG Smilde
0592-430041

Tuinmachineshow SmildeShow Smilde Tuinmachines 

 Terug naar Overzicht