ACCU TUINGEREEDSCHAP VOOR DE PROFESSIONELE GEBRUIKER

De trend van het moment

Als groenvoorziener wilt u bijdragen aan een gezonde groene leefomgeving en u doet het groen onderhoud zoals het knippen van hagen, het blazen van blad en het maaien met de bosmaaier het liefst zonder herrie, uitlaatgassen en onderhoud en reparatie werk.

Het is nu ook voor de hovenier mogelijk

Was Elektrisch gereedschap tot voor kort nog niet optimaal geschikt voor de ‘professionele gebruiker’, nu is er het 82 Volt assortiment van PowerWorks welke zeker net zo krachtig is als het benzine aangedreven gereedschap.

Wie is PowerWorks

Globe Tools is wereldwijd een zeer bekende fabrikant van elektrisch accu gereedschap. Het merk bouwt onder OEM voor verschillende grote wereldmerken als Briggs and Stratton, etc. Zo heeft de STIHL Groep een minderheidsbelang in Globe Tools.

PowerWorks is het merk van de GlobeTools fabriek. Het 82-Volt assortiment is er voor de professionele gebruiker en het 60-Volt assortiment is er voor de veeleisende particuliere gebruiker.

Baanbrekende 82-Volt accutechnologie

Dankzij de nieuwe baanbrekende 82-Volt accutechnologie is er nu een compleet nieuwe generatie hand held power tools met een hoog vermogen voor commercieel gebruik. Dit gereedschap voor landschapsonderhoud is ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste professionele eisen. Ze overschrijden ook de prestaties van hun benzine aangedreven tegenhangers. 96% van de machines wordt in huis zelf vervaardigd.

De kwaliteit van een accu-aangedreven apparaat is helemaal afhankelijk van de motor. Daarom worden accu en motor gezamenlijk door Powerworks ontwikkeld, met een optimaal resultaat: DigiPro. Alle gereedschappen en apparaten van Powerworks voor professioneel gebruik zijn uitgerust met een borstelloze DigiPro-Motor.

De juiste accu voor de juiste machine

De 82-Volt serie maakt gebruik van een snellader welke de 2,5 Ah accu in ca. 30 min. oplaadt. De 5 Ah. Accu wordt in ongeveeer 60 min. opgeladen en voor de ruggedragen 12,5 Ah. Accu is 3 uur laadtijd benodigd. Bij de 60-Volt serie wordt de 2 Ah. Accu geladen in ca. 35 min. en de 4 Ah. Accu in ca. 70 min.

Afhankelijk van het gereedschap dat wordt gebruikt kiest u voor een accu. Zo is de heggenschaar i.c.m. een 2,5Ah. accu een betere combinatie als met de 5 Ah. accu ivm het gewicht. Moet er langer als 3 uur gewerkt kunnen worden met de heggenschaar dan is er een 5Ah. accu mogelijk welke aan de broekriem te dragen is, de adaptor welke zo goed als niets weegt kan in de heggenschaar geschoven worden. U heeft dan een zeer lichte heggenschaar met veel vermogen en een werktijd van meer als 5 uur. Ook is er een ruggedragen accu leverbaar.

Wat maakt het dat Accu tuingereedschap nu zo populair is.

Het begint met de aanschafkosten, deze zijn bij PowerWorks vergelijkbaar met een complete set prof. benzinemotor aangedreven tuingereedschap. Echter krijgt u wanneer u een starterspakket aanschaft (heggenschaar, bosmaaier, kettingzaag, bladblazer, loopmaaier, accu en lader) 10% starters voordeel.

Doordat deze machines geen brandstof nodig hebben zijn er zo goed als geen variabele kosten, er hoeft namelijk niet getankt te worden en de onderhoudsbeurten kunnen ook overgeslagen worden. Ook is de machine hierdoor gebruiksklaar met een druk op de knop, zijn de bedrijfstemperaturen van de machine laag, zijn er minder trillingen, minder geluid, geen uitlaatgassen, geen stank en als resultaat hiervan zal de gebruiker minder snel vermoeid raken en kan er langer worden door gewerkt, u houd hierdoor tijd over.

Vraag naar een demonstratie

Overtuig uzelf door de machines vrijblijvend te proberen, neem contact op met Lozeman Tuinmachines en vraag naar de mogelijkheden voor een demonstratie.

 Terug naar Overzicht