DE HOOFDMERKEN

 

Lozeman Tuinmachines is importeur van vele kwaliteitsmerken uit voornamelijk Italië, Japan en de Verenigde Staten. Onze hoofdmerken zijn: Ferrari 2- en 4-wielige tuintractoren, Gianni Ferrari professionele frontmaaiers, Orec maaimachines voor moeilijk terrein,  Grasshopper professionele maaimachines, Branson tractoren en Loma werktuigen.

logo_ferrari304_100                                        gianni_ferrari_logo                                        

ferrari_luzzara_200  vlaggen_200   

                                       orec_200                          

    cap110_200_01 

                                          

                        

 

Ferrari 2- en 4-wielige tractoren

De activiteiten van tractorfabrikant Ferrari S.p.A. startten in de jaren van de Italiaanse heropbouw na 1945 en lopen parallel met de mechanisering van de agrarische sector in de vijftiger jaren. Sinds de jaren 60 importeert Lozeman de 2- en 4-wielige tuintractoren van Ferrari. Na de eerste fase welke was toegewijd aan het produceren van onderdelen voor het produceren van irrigatie buizen, introduceert Ferrari zichzelf in 1957 op de beurs van Verona. Op deze beurs showden zij de eerste FERRARI tuinbouwtractor, de MC57 met een 8 kW Slanzi benzinemotor. De voor die tijd moderne MC57 is direct een succes. De achtergrond van Ferrari is tevens de historie van de ontwikkeling van de markt. Hierin voorziet FERRARI eerst het thuisland van tractoren, en tegen het eind van de jaren 60 ook de buitenlandse markten. In 1972 opende het filiaal FERRARI FRANCE. In 1989 zijn FERRARI, BCS, en Pasquali gefuseerd. Anno 2010 is FERRARI S.p.A. een grote organisatie, die een breed scala aan producten maakt van kleine machines voor groen-onderhoud, tot aan grote tractoren voor zware werkzaamheden.

Gianni Ferrari professionele frontmaaiers

De Gianni Ferrari BFB groep is gevestigd in Reggiolo en Gonzaga bij Modena, Italië. Dit ligt precies in het hart van de regio die wereldberoemd is om haar mechanische en hydraulische kennis.Gianni Ferrari BFB staat bekend om zijn aandacht voor innovatie en kwaliteit. Gianni Ferrari bracht als eerste in Europa een zero turn maaier. Deze heeft een draaicirkel van 0 graden. Een paar jaar later waren zij de eerste met een hoogleegkiep systeem. Het unieke maai systeem met dubbele messen is ook zeer innovatief. De maaiers uit het grote assortiment hebben allen een frontmaaidek, en achterwiel besturing. Samen met de centrale collectie, is dit de enige technische oplossing die een maximale manoeuvreerbaarheid, een perfecte opvang, en een prachtig maairesulaat kan bieden. Gianni Ferrari BFB gebruikt bij de productie geavanceerde machines voor het mechanische werk, zeer moderne lasrobots en hydraulische persen. Een effectief intern controle systeem van het gehele productie proces: UNI en ISO 9001 (2000 gecertificeerd), garandeert een hoge en constante kwaliteit voor de geproduceerde maaimachines. Lozeman importeert de Gianni Ferrari maaimachines sinds de start van bedrijf in 1990

Grasshopper professionele maaiers

Grasshopper introduceerde vele zero-turn maaier  "primeurs", inclusief de eerste dubbele wegklapbare hendels (1973), de eerste vloeistofgekoelde dieselmotor in een zero-turn radius maaier (1984), en een maaidek welke rechtop gezet kan worden met een schakelaar (2004).
Grasshopper is een 40 - jarige familiebedrijf en nu in zijn derde generatie van het management.  Langs de zuidelijke rand van McPherson County heeft het bedrijf een onopvallende fabriek welke aan de buitenkant bescheiden oogt. Echter schijn bedriegt, hier herbergt een state-if-the-art productie faciliteit met robots en computergestuurde processen die efficiënt werken aan  (met een minimale impact op het milieu) de productie van de meest onderscheidende zero-turn maaier in de wereld.

Orec maaimachines

Lozeman Tuinmachines importeert maaiers, frezen, en andere speciale outdoor power equipment van het bedrijf Orec uit Japan. Orec is opgericht in 1948.

Oorspronkelijkheid
In de loop van tijd, heeft Orec vele unieke, kwalitatief hoogwaardige machines ontwikkeld, waaronder 's werelds eerste Ride-On Brush Mower, de klepelmaaier om achter te lopen en andere grote producten. Orec is in staat geweest om ​​dergelijke unieke producten te bouwen, door te luisteren naar de klant en er hard aan te werken om de machines aan de behoeften te laten voldoen.

Kwaliteit
In de fabriek in Japan, produceert Orec de tandwielen en de assen voor de transmissie. Dit stelt Orec in staat om producten volgens de meest hoge internationale normen te produceren (Orec is gecertificeerd ISO14001 en ISO9001) en om snel product verbeteringen door te voeren op basis van onze feedback van klanten. Orec maakt gebruik van een krachtig supply chain management systeem zorgt voor de hoogste kwaliteit en snelle traceerbaarheid van de machines en onderdelen.

Orec's Doel
Orec streeft ernaar de hoogste kwaliteit te produceren en service van het hoogste niveau te bieden in de tuinmachine branche. Wij luisteren naar de klant om hun behoeften te begrijpen en het juiste product aan te bieden. Wanneer u vragen, feedback of opmerkingen heeft, laat het Lozeman weten. We zouden graag van u horen!

 

Branson tractoren

De firma Kukje Machinery Co. Ltd. is een Zuid Koreaans machinefabriek die vanaf 1968 bestaat. Wereldwijd worden er machines voor de rijstbouw en traktoren onder de naam „Branson“ verhandeld. De traktoren hebben een vermogen van 21 tot 74 PK en zijn in een hydrostaat of geschakelde uitvoering verkrijgbaar.