MONTEUR TUIN- EN PARKMACHINES

Vacature: Monteur tuin- en parkmachines in Elst

Je bent iemand met technische kennis en ervaring op het gebied van mechanisatie, zoals tractoren en maaimachines. Jij bent een enthousiaste monteur met kennis van de branche en je hebt een gedegen technische achtergrond.

Dit ga je doen als monteur tuin- en parkmachines

Je belangrijkste taak als monteur is het onderhouden, repareren, modificeren en aanpassen van tuin- en parkmachines. De nadruk ligt op tractoren, werktuigen en maaimachines voor bijvoorbeeld de kwekerijen, hoveniersbedrijven, recreatiebedrijven en particulieren. Met behulp van jouw specifieke kennis van onze producten en de vaardigheid die je hebt als monteur help je onze klantenkring tevreden te houden.

Wie zijn wij?

Lozeman Tuinmachines is al meer dan 60 jaar toonaangevend op het gebied van mechanisatie. Onze organisatie telt ongeveer 40 medewerkers die onze klanten bedienen in Nederland, België en Duitsland. Zowel professionals als particulieren kunnen bij onze drie showrooms terecht voor een compleet assortiment aan topmerken van hoge kwaliteit. Elke vestiging heeft een moderne werkplaats waar onderhoudsbeurten, reparaties en keuringen worden uitgevoerd. Bij Lozeman tuinmachines heerst een hechte familiecultuur waar kwaliteit voorop staat. De service die wij onze klanten bieden gebeurt op een aangename, eerlijke en deskundige manier. 

Lozeman Tuinmachines is gespecialiseerd in de topmerken Gianni Ferrari, Ferrari, Loma, Branson, Orec en Grasshopper. Deze merken leveren compact- en mini tractoren, frontmaaiers en zitmaaiers, grasmaaiers, hellingmaaiers en aanbouwwerktuigen. Ook heeft Lozeman een groot programma handgereedschappen.

Dit bieden wij

Je komt bij Lozeman Tuinmachines terecht in een team met passie en enthousiasme voor onze producten en machines. De sfeer is prettig en open. Vertrouwen en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. Het is een functie met veel afwisseling en voldoende uitdagingen. 
Je salaris is marktconform en ingeschaald op basis van kennis en ervaring.  

Jouw profiel

Als monteur tuin- en parkmachines sta je sterk in je schoenen en weet je wat er gedaan moet worden om de machine weer in optimale conditie te krijgen.

Verder beschik je over:

  • Een LTS of MBO, technische richting;

  • Enkele jaren ervaring op technisch gebied;

  • Voldoende technische en branche-kennis;


Word jij onze nieuwe collega?
 

Word je enthousiast van deze functie? Stuur je CV en motivatie per mail naar Gerben Lozeman: g.lozeman@lozeman.nl

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Gerben Lozeman, op telefoonnummer: 06-12248672. 

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur deze vacature dan door!