NIEUWS

 
 
 
 
 
 
 
 
Lozeman Innovatiedag
Wat zijn de laatste ontwikkelingen op gebied van tuinmachines? Tijdens de Lozeman Innovatiedag presenteren wij de nieuwste machines voor groenonderhoud.
Lees meer »
 
Werktuigen voor de winter
Ook voor het winterseizoen hebben we een compleet assortiment machines zoals sneeuwschuiven, vegers, houthakselaars en kettingzagen. Bekijk hier de folder.
Lees meer »
 
Kies de bladruimmachine die het beste bij u past
Ontdek ons ruime aanbod bladblazers, bladvegers en bladzuigers. Bekijk hier de folder.
Lees meer »
 
 
De trend van dit moment: elektrisch maaien
Dit jaar heeft Gianni Ferrari een professionele, volledig elektrische frontmaaier op de markt gebracht.
Lees meer »
 
Lozeman nieuwe importeur Ferrari tractoren in Duitsland
Sinds 1978 is Lozeman Import de importeur van Ferrari tractoren in Nederland en vanaf heden ook voor vijf Duitse deelstaten.
Lees meer »
 
Succesvolle deelname GroenTechniek Holland 2019
Van 10-12 september vond GroenTechniek Holland plaats in Biddinghuizen. Lozeman heeft veel bezoekers op haar stand mogen ontvangen.
Lees meer »
 
PRAKTIJKERVARING: Klant aan het woord
Het voormalig Floriade-terrein in Venlo is nu een openbaar park voor wandelaars en fietsers. Het onderhoud wordt gedaan door Noord-Limburgs Groen met een Grasshopper 430D van Lozeman Tuinmachines.
Lees meer »
 
NIEUW: Op afstand bestuurbare grasmaaier
De radiografisch bestuurbare grasmaaier X-rot van het Italiaanse merk Barbieri is nu verkrijgbaar bij Lozeman Tuinmachines.
Lees meer »
 
Accu tuingereedschap voor de professionele gebruiker
Als groenvoorziener wilt u bijdragen aan een gezonde groene leefomgeving en u doet het groen onderhoud zoals het knippen van hagen, het blazen van blad en het maaien met de bosmaaier het liefst zonder herrie, uitlaatgassen en onderhoud en reparatie werk.
Lees meer »
 
NIEUW: Groot oppervlakte Robotmaaiers bij Lozeman
Belrobotics is de uitvinder van robotmaaiers voor grote oppervlakten en professionele toepassingen. De zelfstandige robotmaaiers van Belrobotics zorgen voor een perfect gemaaid gazon zonder tussenkomst van personen.
Lees meer »