PROFIEL LOZEMAN

Landelijk dealernetwerk


Met de opbouw van een landelijk dealernet werd het bedrijf gecompleteerd. Vanuit het filiaal in het Limburgse Lottum verzorgt Lozeman naast de provincies Limburg, Brabant en Zeeland ook met succes de verkoop van producten in Nordrhein Westfalen (Duitsland). Het filiaal in het Drentse Smilde neemt de verkoop van producten in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en het Duitse Neder-Saksen op zich. De overige Nederlandse provincies worden door Lozeman in Elst voorzien.

 

Specialist in Maatwerk 

Typerend voor de firma Lozeman is de deskundige voorlichting die wordt gegeven. Dit is ongetwijfeld het gevolg van de vorige baan van Lozeman senior. Vóór hij zijn eigen bedrijf startte was hij voorlichter bij het Instituut voor Tuinbouwtechniek te Wageningen. De liefde voor goede voorlichting nam hij mee in zijn bedrijf, waar het tot op de dag van vandaag nog voortleeft.

De verkopers van Lozeman zetten de traditie voort en zijn gedreven om het beste te bieden voor wat betreft voorlichting, demonstratie en service. Dit wordt uiteraard ondersteund door de hoge kwaliteit en prestaties van de producten. Momenteel heeft Lozeman 40 medewerkers in dienst en het bedrijf blijft in beweging. Ook is Lozeman erg actief op het gebied van beurzen en demonstraties. Lozeman importeert haar tuinmachines voornamelijk uit Italië, Japan, Duitsland en Amerika. Naast de vele maaiers en tractoren heeft Lozeman een enorme keuze professionele aanbouwwerktuigen waarmee elke klus zonder problemen te klaren is. Ook voor de particulier heeft Lozeman Tuinmachines een compleet programma in huis voor alle werkzaamheden in en om de tuin.