VERTEGENWOORDIGER TUIN- EN PARKMACHINES

Ter versterking van ons verkoopteam in vestiging Elst zoeken wij een:
Vertegenwoordiger tuin- en parkmachines regio Gelderland

Je bent iemand die verkoopt op inhoud en je klant graag adviseert over mechanisatie en/of de beste machine, die jouw klant verder helpt. Jij bent een enthousiaste vertegenwoordiger met kennis van de branche en je hebt een gedegen technische achtergrond.

Dit ga je doen als vertegenwoordiger tuin- en parkmachines

Je belangrijkste taak als vertegenwoordiger van tuin- en parkmachines is de verkoop van ons ruime assortiment aan machines. De nadruk ligt op tractoren, werktuigen en maaimachines voor de boomkwekerij, hoveniersbedrijven, recreatiebedrijven en particulieren. Je klantenkring bevindt zich in een gebied van ruim 25 kilometer rondom Elst. Met behulp van jouw specifieke kennis van onze producten en de vaardigheid die je hebt als vertegenwoordiger ga je onze producten op een deskundige manier aan de man brengen. Daarnaast onderhoud je jouw relaties en zoek je naar mogelijkheden om je klantenkring uit te breiden. Hierbij geniet je van relatief veel vrijheid en zelfstandigheid.

Wie zijn wij?

Lozeman Tuinmachines is al 65 jaar toonaangevend op het gebied van mechanisatie. Onze organisatie telt ongeveer 40 medewerkers die onze klanten bedienen in Nederland, België en Duitsland. Zowel professionals als particulieren kunnen bij onze drie showrooms terecht voor een compleet assortiment aan topmerken van hoge kwaliteit. Bij Lozeman Tuinmachines heerst een hechte familiecultuur waar kwaliteit voorop staat. De service die wij onze klanten bieden gebeurt op een aangename, eerlijke en deskundige manier. In onze drie vestigingen in Elst, Lottum en Smilde staan onze producten met trots gepresenteerd.

Lozeman Tuinmachines is gespecialiseerd in de topmerken Gianni Ferrari, Ferrari, Loma, Branson, Orec en Grasshopper. Deze merken leveren compact- en mini tractoren, frontmaaiers en zitmaaiers, grasmaaiers, hellingmaaiers en aanbouwwerktuigen. Ook heeft Lozeman een groot programma handgereedschappen.

Dit bieden wij

Je komt bij Lozeman Tuinmachines terecht in een team met passie en enthousiasme voor onze producten en machines. De sfeer is prettig en open. Vertrouwen en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. Het is een functie met veel afwisseling en voldoende uitdagingen. Je salaris is marktconform en ingeschaald op basis van kennis en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld, met onder andere een auto/bus van de zaak en een aantrekkelijke bonusregeling.

Jouw profiel

Als vertegenwoordiger tuin- en parkmachines sta je sterk in je schoenen. Je bent ambitieus en grijpt alle mogelijkheden aan om voor het hoogste resultaat te gaan. Je bent goed in het onderhouden en uitbreiden van je klanten en contacten. Je hebt een gezonde winnaarsmentaliteit. Je bent gewend om met targets te werken. En het belangrijkste, verkopen vind je het leukste om te doen!

Verder beschik je over:

  • Een MBO+ of HBO diploma, technische richting;

  • Enkele jaren ervaring op commercieel gebied;

  • Je bent het gewend om adviserend te verkopen;

  • Voldoende technische en branche-kennis;

  • Kennis van de merken die wij verkopen is een pré;

  • Rijbewijs B.


Word jij onze nieuwe collega?
 

Word je enthousiast van deze functie? Stuur je CV en motivatie per mail naar Gerben Lozeman: g.lozeman@lozeman.nl

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Gerben Lozeman, op telefoonnummer: 06-12248672. 

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur deze vacature dan door!