Barbieri

Van het merk Barbieri hebben wij de radiografisch bestuurbare hellingmaaiers in ons assortiment. Deze grasmaaiers zijn uniek omdat ze bestuurd worden door middel van een afstandsbediening. Zo kun je zeer veilig ruig terrein en hellingen maaien omdat je zelf op ruime afstand kunt blijven staan. De machine doet het (gevaarlijke) werk.

Over Barbieri hellingmaaiers

Barbieri is gevestigd in Italië en heeft ruim 50 jaar ervaring in de groensector. Van oudsher zijn ze producent van tweewielige tuintractoren en grasmaaiers. Het bedrijf is altijd innovatief geweest en heeft enkele jaren geleden de radiografisch bestuurbare hellingmaaier X-Rot op de markt gebracht. De X-Rot is een krachtige maaier met goede grip op hellingen (tot 45°).

Veilig grasmaaien

De X-Rot is ontstaan vanuit de behoefte naar betere arbeidsomstandigheden voor de gebruiker. Het maaien langs drukke wegen en op hellingen kan gevaarlijk zijn met een trekker of zitmaaier omdat de bestuurder zelf in/op de machine zit. De X-Rot is een radiografisch bestuurbare maaier die op afstand bediend wordt. De gebruiker kan dus de machine het werk laten doen zonder zelf risico te lopen. Dankzij de brede rupsbanden en krachtige werking maait de X-Rot niet alleen uitstekend op hellingen, maar ook door ruige begroeiing. Bijkomend voordeel is het compacte formaat zodat de maaier bijvoorbeeld ook onder zonnepanelen kan maaien.

Subcategorieën:

Op zoek naar een goede maaier voor ruig terrein?

Met de juiste machine is zelfs de zwaarste klus goed te doen. De vakmensen van Lozeman Tuinmachines helpen je graag om een passende machine te kiezen voor jouw werkzaamheden. 

Neem contact op
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad