CaRino – de nieuwste elektrische zitmaaier

Elektrische zitmaaiers zijn in opkomst en het aanbod in de markt wordt steeds groter. Bij Lozeman investeren we graag in duurzame oplossingen voor groenonderhoud. Wij zijn dan ook verheugd dat we de CaRino, een nieuwe 100% elektrische zitmaaier, aan ons productaanbod hebben kunnen toevoegen.


De CaRino is een maaimachine van de Italiaanse fabrikant Del Morino. De zitmaaier, die eind 2020 in Europa geïntroduceerd is, is volledig elektrisch dankzij de 48V lithium-ion accu.

De CaRino is verkrijgbaar met twee verschillende maaidekken: een cirkelmaaier of een klepelmaaier. De klepelmaaier met Y-klepels is ideaal voor het maaien van hoog gras (maaibreedte 100 cm). De cirkelmaaier is juist geschikt voor het perfect strak maaien van een gazon (maaibreedte 115 cm).

De CaRino heeft een werkduur van maar liefst 4 uur op één acculading. Bij alleen vooruitrijden (zonder te maaien) zelfs tot 20 uur.

Het krachtige 48V lithium-ion accupack geeft vermogen (totaal 11 kWh) aan de twee elektromotoren: één voor aandrijving van de machine en één voor aandrijving van het maaidek. Het vermogen dat geleverd wordt aan het werktuig (7,2 kW piek) is compleet autonoom van de motor die de machine zelf voortbeweegt. Dit zorgt ervoor dat er efficiënt en met kracht gewerkt kan worden.

Het lage geluidsniveau van de CaRino zal worden gewaardeerd in stadscentra en woonwijken, maar ook op golfbanen, campings, recreatieterreinen, ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Omdat deze machine volledig elektrisch is, produceert hij natuurlijk geen schadelijke uitstoot zoals benzine- of diesel modellen wel doen.

De machine kan opgeladen worden via het normale elektriciteitsnetwerk (1600W / 3200W / 4800W) met een oplaadtijd van respectievelijk 6 uur, 3 uur en 2 uur.

Wil je meer weten over de Del Morino CaRino? Neem contact met ons op voor meer informatie. Als zakelijke klant is het ook mogelijk om een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie op locatie te maken.

T

o

p

Lozeman Elst

0481 371423

Lozeman Lottum

077 4632341

Lozeman Smilde

0592 430041

Lozeman Elst

info@lozeman.nl

Lozeman Lottum

lottum@lozeman.nl

Lozeman Smilde

smilde@lozeman.nl

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad