Coronavirus: wij zijn geopend, houd wel rekening met enkele maatregelen

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het indammen van het coronavirus heeft Lozeman besloten om bepaalde preventieve maatregelen te nemen:


• Onze vestigingen zijn gewoon open. U blijft welkom op onze vestigingen indien u de afgelopen 14 dagen NIET in een risicogebied bent geweest en/of contact heeft gehad met een besmette patiënt en geen luchtwegklachten, verhoging en/of koorts heeft.
• Houd voldoende afstand. Het te woord staan van klanten en leveranciers aan de balie blijft absoluut mogelijk. Wij vragen uw medewerking door op het aangegeven punt plaats te nemen zodat er voldoende afstand is.
• Onze werkplaatsen zijn per direct en tot nadere berichtgeving alléén toegankelijk voor medewerkers van Lozeman Tuinmachines.
• We verzoeken u om uw machines zoveel mogelijk te brengen en te halen. Mocht u of uw medewerker onverhoopt toch moeten wachten op een reparatie dan kan hij of zij wachten in de showroom, tenzij er al drie personen staan dan wordt u gevraagd om buiten te wachten. Hierbij moet rekening worden gehouden met ons hygiëne-protocol.
• Overleg met uw contactpersonen van onze verkoop- of serviceafdeling zal zoveel mogelijk via digitale kanalen of telefonisch worden uitgevoerd. Via deze communicatiekanalen zijn we ook altijd bereikbaar.
• Onze monteurs, collega’s bij de balie en overige medewerkers werken reeds volgens een hygiëne-protocol en fysiek contact wordt tijdens onze werkzaamheden tot het minimale beperkt.
• Leveranciers en vertegenwoordigers kunnen wij uitsluitend nog ontvangen op afspraak.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze maatregelen. Voor ons is het belangrijkste dat wij ons steentje bijdragen aan het indammen van het coronavirus en uw en onze gezondheid en bedrijfsvoering niet in gevaar brengen.

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad