524V – de nieuwste, extra smalle zitmaaier van Grasshopper

Begin april hebben wij het nieuwste Grasshopper model binnengekregen: 524V. De zitmaaiers van het Amerikaanse merk Grasshopper staan bekend om hun oersterke bouw, hoge wendbaarheid en lange levensduur.

Terug naar overzicht

Het unieke aan de 524V is dat dit een zeer smalle maaier is met een maaidek van 107 cm. De totale breedte van de maaier is slechts 111 cm. Hierdoor past de machine makkelijk door smalle doorgangen.

Naast het compacte formaat is de maaier uitgerust met een frontaal maaidek en het zero-turn-systeem, waardoor de draaicirkel 0 graden is. Hierdoor is deze zitmaaier perfect voor gebruik in tuinen en parken waarbij veel rond bomen, bloemperken en langs hekwerken gemaaid moet worden. Deze maaier is razendsnel en komt overal bij!

Bekijk de maaimachine in actie

Net als de andere frontmaaiers van Grasshopper is ook de 524V uitgerust met Powerfold®. Hiermee kan de maaihoogte elektrisch ingesteld worden en is het maaidek met één druk op de knop verticaal te zetten voor gemakkelijk schoonmaken.

Kortom, de 524V is een kleine, wendbare maaier van professionele kwaliteit en is ideaal voor zowel particulieren als hoveniers.

Geïnteresseerd om de maaier zelf eens te proberen? Je bent van harte welkom bij één van de Lozeman vestigingen. Natuurlijk is een demonstratie bij jou op locatie ook mogelijk. 

Meer informatie over het merk Grasshopper

524 Grasshopper zitmaaier gazon
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad