Moeiteloos ruig terrein maaien met de Barbieri X-Flail

Soms kom je een maaiklus tegen die eigenlijk te lastig is voor een reguliere zitmaaier of klepelmaaier. Bijvoorbeeld het maaien van overwoekerd terrein, steile hellingen/taluds of onder zonnepanelen op een zonnepark. De nieuwste Barbieri hellingmaaier X-Flail, die je op afstand kunt besturen, is een uitstekende oplossing om de klus toch te klaren.


Barbieri introduceerde in 2019 de X-Rot radiografisch bestuurbare maaier. Sinds kort heeft de Italiaanse fabrikant een nieuw model gelanceerd: X-Flail.

Net als de X-Rot, is ook de X-Flail een op afstand bestuurbare maaier. Echter is de X-Flail uitgerust met 40 Y-klepels in plaats van een mulch-maaidek. Dit maakt van deze klepelmaaier een echte krachtpatser. Dankzij de klepels kun je moeiteloos ruig terrein, houtachtige begroeiing, braamstruiken, onkruid en hoog gras maaien.

De X-Flail is voorzien van een 23 pk B&S Vanguard benzinemotor. De rupsbanden bieden uitstekende grip op hellingen en oneffen terrein. Bijkomend voordeel is, dat de X-Flail zowel voor- als achteruit kan maaien en zero-turn om zijn as draait. Hierdoor is de machine extreem wendbaar en kun je er letterlijk alle kanten mee op.

Deze hellingmaaier heeft een positief effect op een veilige werkomgeving, omdat de gebruiker niet dicht bij de machine hoeft te staan als deze moeilijk bereikbare plekken maait.

De machine is eenvoudig te bedienen via een afstandsbediening met joystick. Ook de maaihoogte is instelbaar via de afstandsbediening. Zo kan de gebruiker altijd op veilige afstand blijven staan en de X-Flail het zware werk laten doen.

Wil je meer weten over de Barbieri X-Flail? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie.

https://www.youtube.com/watch?v=Hx-RkH4fxhU

T

o

p

Lozeman Elst

0481 371423

Lozeman Lottum

077 4632341

Lozeman Smilde

0592 430041

Lozeman Elst

info@lozeman.nl

Lozeman Lottum

lottum@lozeman.nl

Lozeman Smilde

smilde@lozeman.nl

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad