Onkruid verwijderen rondom (fruit)bomen

Speciaal voor het verwijderen van onkruid rond stammen van (fruit)bomen hebben wij een nieuwe machine in ons programma opgenomen.


De Salf BioAgri is een nieuwe machine voor mechanische onkruidbestrijding. Door middel van roterende nylon koorden wordt het gras/onkruid in de plantenrij gemaaid.

Geleverd in diverse uitvoeringen zoals front- of achter-aanbouw, zijdelings uitschuifbaar of verstelbaar middels paralellogram en met enkel of dubbele maaidraadkop.

De machine kan worden aangedreven door aftakas of hydrauliek van de tractor. De steunwielen zorgen voor een optimale terreinopvolging, wat resulteert in een mooi maaibeeld. De maaicilinder is hydraulisch verstelbaar zodat altijd de juiste maaihoek kan worden ingesteld.

De maaidraadkop is een open cilinder (van 10 rollen met elk 12 meter koord) zodat je makkelijk zicht behoudt op de maaidraad. Dit is een uniek en gepatenteerd systeem. Het verlengen en verwisselen van koorden is hierdoor zeer eenvoudig. De BioAgri biedt uitstekende snijprestaties en is geschikt voor langere werktijden, dankzij het eenvoudige verstelsysteem van de flexibele draden.

De Salf BioAgri is een ideaal werktuig om mechanisch onkruid te beheersen in de boom- en fruitteelt.

Wil je meer weten over de Salf BioAgri? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie.

Razendsnel onkruid verwijderen rondom bomen met de Salf BioAgri

T

o

p

Lozeman Elst

0481 371423

Lozeman Lottum

077 4632341

Lozeman Smilde

0592 430041

Lozeman Elst

info@lozeman.nl

Lozeman Lottum

lottum@lozeman.nl

Lozeman Smilde

smilde@lozeman.nl

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad