Sneeuw en ijzel op komst! Wij hebben zoutstrooiers en sneeuwschuiven

Volgens de weersverwachting kunnen we komende week vorst en een pak sneeuw verwachten. Rondom huis of op het bedrijfsterrein kan het dan nodig zijn om zout te strooien of sneeuw te ruimen om glijpartijen te voorkomen.


Lozeman heeft een ruim aanbod winterdienstmachines zoals zoutstrooiers, sneeuwschuiven en veegmachines. We zijn je graag van dienst bij terreinonderhoud in de winter. Bekijk de folder voor ons aanbod sneeuwruimers:


Actie: bij aankoop van een zoutstrooier van AgriFab of Rondini ontvangt u een gratis zak strooizout (25 kg).


Ons aanbod strooiers loopt uiteen van kleine modellen met een inhoud van 20 kg tot grote strooiers met een capaciteit van wel 400 kg. Je kunt kiezen voor een duwmodel waar je achter loopt, maar ook voor een strooier met trekboom voor achter de zitmaaier of tractor. Daarnaast zijn er strooiers voor montage in de driepuntsaansluiting van de trekker. Na het winterseizoen is de strooier ook uitstekend te gebruiken voor het strooien van bijvoorbeeld kunstmest.

Op gebied van sneeuwschuiven hebben we modellen voor montage aan de trekker of tweewielige tuintractor. Met een goede sneeuwschuif aan de tractor kun je eenvoudig de sneeuw op het bedrijfsterrein of de straat wegwerken.

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad