Tuinmachineshow in Smilde

Onze vestiging in Smilde organiseert ook dit jaar de tuinmachineshow. U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom.


Vanwege de coronamaatregelen werken we dit jaar alleen op afspraak, zie contactformulier onderaan deze pagina om u aan te melden.

De tuinmachineshow duurt een hele week:
van vrijdag 6 november t/m vrijdag 13 november

Een bezoek aan de showroom is zeker de moeite waard. We presenteren een groot aantal zitmaaiers van Gianni Ferrari en Grasshopper, tractoren van Ferrari en Branson en een uitgebreide collectie Loma aanbouwwerktuigen. Daarnaast zijn de nieuwste knikladers, veegmachines, heggensnoeiers en de EcoBeach te zien. De EcoBeach is een machine voor het eenvoudig schoonmaken van zand op maneges, golfbanen, stranden, etc.

Tijdens de showweek zullen wij onze overjarige machines voor een scherpe prijs aanbieden.

Let op: meld u eerst aan!

Vanwege de coronamaatregelen werken we dit jaar op afspraak in tijdsblokken.
Meld u aan via het contactformulier hieronder.
Op deze manier kunnen we garanderen dat er een klein aantal bezoekers tegelijk binnen is en kunnen we de benodigde afstand tot elkaar behouden. Zo willen we u op een veilige manier toch de gelegenheid geven om de machines te komen bekijken.

Gelieve bij uw bezoek rekening te houden met de dan geldende voorschriften van het RIVM (zoals openingstijdenbeleid en eventueel mondkapjesplicht). Indien er na uw aanmelding iets verandert zullen wij u informeren.

We hopen u te mogen begroeten op onze show!

Indien u nog vragen heeft of per telefoon een afspraak wilt inplannen kunt u bellen naar vestiging Smilde op 0592-430041.

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad