Branson

Met een Branson tractor kies je voor een degelijke tractor met eenvoudige bediening, efficiëntie en kracht voor een gunstige prijs. Branson biedt een brede range aan tractoren: van mini tractoren tot grotere compact-trekkers met voorlader en cabine.

Over Branson tractors

De fabrikant van Branson is Kukje Machinery uit Zuid-Korea. Kukje Machinery is een ervaren speler in de markt en produceert al sinds 1968 tractoren en diverse andere machines voor de agrarische branche. In 2003 zijn ze begonnen met het verkopen van Branson tractoren in Amerika en enige tijd later zijn ze gestart met de verkoop van de tractoren in Europa. Sinds 2018 verkoopt Lozeman Tuinmachines als Branson dealer de tractoren aan de eindgebruikers in de regio.

Veelzijdige tractoren

Branson tractoren zijn veelzijdige alleskunners. De mini trekkers uit de 05-serie en 00-serie zijn ideaal voor tuinliefhebbers met veel grond, maar ook voor professionals. Speciaal voor professionele gebruikers die een compact-tractor met meer kracht nodig hebben heeft Branson de F-serie, 25-serie en K-serie ontwikkeld.

Aanbouwwerktuigen voor Branson tractoren

Alle Branson tractoren zijn te combineren met tal van aanbouwwerktuigen waardoor ze veelzijdig zijn in te zetten. De mini tractoren zijn ideaal voor grasmaaien, paardenrijbak afvlakken, houtkloven, vegen of zout strooien. In combinatie met een frontlader en aanhanger worden de sub-compact tractoren ook ingezet voor het uitmesten van de stal of opruimen van snoeiafval. De grotere modellen zijn perfect voor zwaarder, bedrijfsmatig gebruik zoals stalvoedering, bermonderhoud, sloten schoonmaken, bewateren en onkruid verwijderen.

Subcategorieën:

Op zoek naar een goede tractor?

Heeft u een woonboerderij of bent u werkzaam als hovenier, groenvoorziener, agrariër, kweker, campinghouder of manege: voor elke gebruiker heeft Lozeman Tuinmachines een passende tractor en bijbehorende aanbouwwerktuigen. Onze vakmensen denken graag met je mee.

Neem contact op

T

o

p

Lozeman Elst

0481 371423

Lozeman Lottum

077 4632341

Lozeman Smilde

0592 430041

Lozeman Elst

info@lozeman.nl

Lozeman Lottum

lottum@lozeman.nl

Lozeman Smilde

smilde@lozeman.nl

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad