TYM

Met een TYM compact tractor kies je voor een degelijke tractor met eenvoudige bediening, efficiëntie en kracht voor een gunstige prijs. TYM biedt een brede range aan tractoren: van mini tractoren tot grotere compact-trekkers met voorlader en cabine.

Over TYM tractoren

TYM produceert al meer dan 70 jaar tractoren. Het hoofdkantoor zit in Korea. Dankzij hun expertise op het gebied van ontwerp, engineering en productie heeft TYM een breed assortiment krachtige compact trekkers ontwikkeld. Ze hebben trekkers van 19 tot en met 90 pk. Voor iedere klus is dus een geschikte trekker.

Veelzijdige tractoren

Tym tractoren zijn veelzijdige alleskunners. De kleine compact tractoren zijn ideaal voor tuinliefhebbers met veel grond, maar ook voor professionals. Speciaal voor professionele gebruikers die een compact-tractor met meer kracht nodig hebben heeft Tym de F50, 6225 serie.

Aanbouwwerktuigen voor Tym tractoren

Alle Tym tractoren zijn te combineren met tal van aanbouwwerktuigen waardoor ze veelzijdig zijn in te zetten. De kleine compact tractoren zijn ideaal voor grasmaaien, paardenrijbak afvlakken, houtkloven, vegen of zout strooien. In combinatie met een frontlader en aanhanger worden de sub-compact tractoren ook ingezet voor het uitmesten van de stal of opruimen van snoeiafval. De grotere modellen zijn perfect voor zwaarder, bedrijfsmatig gebruik zoals stalvoedering, bermonderhoud, sloten schoonmaken, bewateren en onkruid verwijderen.

Aanbouwwerktuigen

Subcategorieën:

Op zoek naar een goede tractor?

Heeft u een woonboerderij of bent u werkzaam als hovenier, groenvoorziener, agrariër, kweker, campinghouder of manege: voor elke gebruiker heeft Lozeman Tuinmachines een passende tractor en bijbehorende aanbouwwerktuigen. Onze vakmensen denken graag met je mee.

Neem contact op

T

o

p

Lozeman Elst

0481 371423

Lozeman Lottum

077 4632341

Lozeman Smilde

0592 430041

Lozeman Elst

info@lozeman.nl

Lozeman Lottum

lottum@lozeman.nl

Lozeman Smilde

smilde@lozeman.nl

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad