Caravaggi

Tot het merk Caravaggi behoort een complete range houtversnipperaars. De houthakselaars van Caravaggi zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan jarenlang mee. De machines versnipperen niet alleen takken maar ook groenafval. Je kunt bij ons terecht voor zowel kleine machines voor particulier gebruik rondom huis, als grote modellen voor groenprofessionals.

Over Caravaggi houtversnipperaars

De houtversnipperaars van Caravaggi worden geproduceerd in Italië en vinden hun weg naar particulieren en professionals in heel Europa. Alle Caravaggi machines worden uitgevoerd met een krachtige motor en sterke messen. Hiermee verklein je vakkundig en snel de berg snoeiafval. Van het merk Caravaggi bieden wij verschillende modellen. Wij hebben machines met eigen motor en tweewielig onderstel die gemakkelijk te verplaatsen zijn. Daarnaast hebben we grotere hakselaars met aftakas voor aansluiting aan de tractor.

Functioneel en sterk

De houtversnipperaars van Caravaggi zijn professioneel en compact. Geschikt voor hoveniers, groenvoorzieners, campings en particulieren met grote tuin. De meeste modellen hebben klepels achter de messenschijf die het materiaal extra verkleinen. Hierdoor kunnen niet alleen takken, maar ook groenafval verwerkt worden. De grote invoertrechter zorgt ervoor dat je het hout gemakkelijk kunt invoeren. Als je kiest voor een machine met eigen aandrijving en wielen, ben je erg flexibel omdat de machine overal te plaatsen is waar jij dat wil.

Kunnen wij je helpen?

De vakmensen van Lozeman denken graag met je mee. Neem contact met ons op, of bezoek één van onze showrooms en ontdek het complete aanbod tuinmachines.

Contact opnemen
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad