Cub Cadet

Tot het productaanbod van Cub Cadet behoren loopmaaiers en zitmaaiers van zeer degelijke kwaliteit. De producten van Cub Cadet zijn perfect voor particulieren die een goede grasmaaier zoeken om hun gazon rondom huis bij te houden.

Over Cub Cadet grasmaaiers

Sinds de jaren ’60 heeft Cub Cadet zich toegelegd op het ontwikkelen en produceren van grasmaaiers. Al in 1961 brengen ze hun eerste zitmaaier op de markt. Sindsdien heeft het bedrijf een complete range loopmaaiers en zitmaaiers op de markt gebracht, die steeds doorontwikkeld en verbeterd zijn. Hierbij is het speerpunt altijd dat de machines het buitenwerk gemakkelijker en lichter maken voor de gebruiker.

Loopmaaiers en zitmaaiers

Voor de kleinere tuin heeft Cub Cadet een ruim aanbod loopmaaiers. De loopmaaiers zijn van hoge kwaliteit en zo ontworpen dat je comfortabel en efficiënt kunt maaien. Het aanbod is zeer uitgebreid, voor elke tuin is een geschikte maaier verkrijgbaar. Er zijn modellen met grasopvang maar ook met mulchfunctie. Naast het aanbod loopmaaiers heeft Cub Cadet ook een complete range zitmaaiers. Ook deze maaiers zijn verkrijgbaar met grasopvang of mulchfunctie. Elke zitmaaier is krachtig en efficiënt, of je nu kiest voor een compact instapmodel of juist voor een grotere variant.

Elektrische grasmaaier

Voor het bedrijf Cub Cadet is het belangrijk om innovatieve en moderne machines te leveren. De productrange is de afgelopen jaren dan ook doorontwikkeld met loopmaaiers en zitmaaiers op accu.

Op zoek naar de beste grasmaaier?

Heb je thuis een mooi gazon of ben je professioneel met groenonderhoud bezig als hovenier, groenvoorziener of campinghouder: voor elke gebruiker heeft Lozeman Tuinmachines een geschikte grasmaaier. Wij denken graag met je mee.

Neem contact op
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad