Echo

Het merk Echo omvat een compleet programma handgereedschappen voor de tuin. De producten zijn ontwikkeld voor het leveren van hoge prestaties en hebben een professionele kwaliteit.

Over Echo tuingereedschap

De tuinmachines van Echo worden al meer dan 60 jaar ontwikkeld en geproduceerd door Yamabiko Echo uit Japan. In 1950 is het bedrijf klein begonnen met een vernevelaar en in de loop der jaren is het assortiment doorontwikkeld en uitgebreid met tal van handgereedschappen. Ondertussen heeft Echo al meer dan 60 miljoen motoren geproduceerd, altijd volgens de hoge kwaliteitsstandaarden waar Japan om bekend staat.  

Professioneel tuingereedschap met accu of benzinemotor

Het productassortiment bestaat uit handgereedschap voor groenonderhoud, zoals kettingzagen, trimmers, bosmaaiers, heggenscharen, bladblazers en bladzuigers. De machines zijn verkrijgbaar met benzinemotor maar ook met accu. De tuingereedschappen op accu zijn zo ontwikkeld dat de batterij compatibel is voor elke Echo machine. Echo is geschikt voor zowel particulieren als groenprofessionals.

Professioneel handgereedschap voor de tuin

Bij Lozeman Tuinmachines ben je van harte welkom om het nieuwste accu en benzine handgereedschap te bekijken en uit te proberen. Loop gerust eens binnen in één van onze vestigingen voor advies of een demonstratie.

Neem contact op
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad