Ferrari

De tractoren van Ferrari staan bekend om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en specifieke ontwerp voor gebruik in de tuinbouw en groenonderhoud. Het assortiment van Ferrari bestaat uit 2 typen tractoren: tweewielige tuintractoren en vierwielige knik- en fuseegestuurde tractoren. De producten zijn goed doorontwikkeld en Ferrari is uitgegroeid tot een sterk merk dat goed geworteld is in de tuin- en parkmachinebranche.

Over Ferrari tractoren

Het Italiaanse tractormerk Ferrari heeft een rijke historie. In 1957 presenteerde Ferrari haar eerste agrarische machine: de tweewielige tractor MC 57. Enkele jaren later introduceerde het bedrijf ook vierwielige tractoren. Lozeman Tuinmachines heeft al jarenlang een hechte relatie met Ferrari. Sinds 1978 zijn de tweewielige tuinbouwtractoren en compact-tractoren een vast onderdeel in ons assortiment.

Tweewielige tractor

De tweewielige tuintractoren van Ferrari worden voornamelijk gebruikt voor tuinaanleg en het bewerken van de bodem. De grote voordelen van een tweewielige tuintractor zijn het compacte formaat, de wendbaarheid en het feit dat er tal van aanbouwwerktuigen aangebouwd kunnen worden. Zo kun je de tractor gemakkelijk voorzien van een frees, rotorkopeg, ploeg, verticuteermachine, maaibalk, klepelmaaier, veger, bladblazer, sneeuwschuif, etc. Dankzij het omkeerbare stuur kun je een werktuig voor en achter de tuintrekker gebruiken.

Compact tractor

Wat betreft vierwielige tractoren is Ferrari gespecialiseerd in compacte kniktractoren met omkeerbare bestuurdersplaats. Een kniktractor heeft een knikkend chassis dat zorgt voor een kleine draaicirkel en de mogelijkheid om scherp in te sturen. Door de tractor uit te rusten met een omkeerbare bestuurderspositie kun je moeiteloos van rijrichting veranderen. De Ferrari tractoren zijn dan ook uitstekend geschikt voor werken in kleine ruimtes of rijencultuur, zoals werkzaamheden bij boomkwekerijen, bloemen- en fruittelers en in kassen. Uiteraard zijn voor deze tractoren ook tal van werktuigen verkrijgbaar.

Op zoek naar een goede tractor?

Heeft u een woonboerderij of bent u werkzaam als hovenier, groenvoorziener, agrariƫr, kweker, campinghouder of manege: voor elke gebruiker heeft Lozeman Tuinmachines een passende tractor en bijbehorende aanbouwwerktuigen. Onze vakmensen denken graag met je mee.

Neem contact op
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad