Grasshopper

De grasmaaiers van Grasshopper staan bekend om hun betrouwbaarheid en maaikwaliteit. Het assortiment bestaat uit zitmaaiers met een middenonder- of frontaal maaidek. Zowel door thuisgebruikers als professionele groenvoorzieners worden deze zitmaaiers hoog gewaardeerd om hun lange levensduur en comfort.

Over Grasshopper grasmaaiers

The Grasshopper Company is gevestigd in Amerika en produceert al meer dan 60 jaar grasmaaiers. In de loop van de jaren heeft het bedrijf een compleet programma zero-turn maaiers met krachtige diesel- en benzinemotoren op de markt gebracht. In de fabriek in Moundridge Kansas onderzoeken en testen de Grasshopper-ingenieurs doorlopend nieuwe functionaliteiten en verbeteringen voor de producten.

Comfortabele besturing

Grasshopper heeft bij het doorontwikkelen van de machines veel geïnvesteerd in het besturingssysteem en zitcomfort. Alle Grasshoppers hebben het zero-turn-principe en een unieke bediening met twee hendels in plaats van een conventioneel stuur. Dit maakt de grasmaaiers zeer wendbaar en eenvoudig te besturen, ook voor onervaren gebruikers. De luxe stoel en schokabsorberende vering zorgen ervoor dat je lange tijd zeer comfortabel kunt maaien.

Hoge kwaliteit en minimaal onderhoud

Als je naar een Grasshopper kijkt zie je het al meteen: dit zijn robuuste en sterke machines. De maaiers worden gemaakt van een hoogwaardige robot-gelaste staalconstructie met keiharde poedercoating laklaag. Elk onderdeel van een Grasshopper is ontworpen voor een lange levensduur en een perfecte maaikwaliteit. De machines hebben minder dan 10 smeerpunten en de filters en v-snaren zijn gemakkelijk toegankelijk. Kortom, een Grasshopper staat garant voor jarenlang maaiplezier.

Op zoek naar de beste grasmaaier?

Heb je thuis een mooi gazon of ben je professioneel met groenonderhoud bezig als hovenier, groenvoorziener of campinghouder: voor elke gebruiker heeft Lozeman Tuinmachines een geschikte grasmaaier. Wij denken graag met je mee.

Neem contact op
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad