Rondini

Van het merk Rondini hebben wij een groot aanbod strooiers voor kunstmest en zout. De strooiers zijn van hoge kwaliteit en zijn ideaal voor het gelijkmatig verspreiden van kunstmest, kalk of pekel.

Over Rondini zout- en kunstmeststrooiers

Het Italiaanse bedrijf Rondini bestaat al ruim 30 jaar en heeft zich volledig gespecialiseerd in de productie van kunstmeststrooiers. Gedurende de jaren heeft het merk Rondini een sterke reputatie opgebouwd en de strooiers worden over de hele wereld verkocht.

De strooiers zijn robuust en stevig gebouwd zodat ze geschikt zijn voor professioneel gebruik. Zo worden de producten van Rondini niet alleen door particulieren gebruikt, maar zeker ook door agrariƫrs, groenvoorzieners, gemeentes en recreatiebedrijven.

Kunstmeststrooier voor aan de zitmaaier of tractor

Dankzij het ruime assortiment met diverse formaten, hebben wij voor elke gebruiker een geschikte strooier. De strooiers zijn ideaal voor het verspreiden van kunstmest of kalk over het gras, maar ook in de winter voor strooizout.

De kleinste strooiers zijn compact en licht en hiermee loop je makkelijk rondom huis. Voor grotere terreinen zijn er getrokken strooiers die je achter de zitmaaier of mini-tractor kunt hangen. De grotere modellen met een inhoud van 100 liter of meer, zijn eveneens verkrijgbaar voor montage in de driepunt van de tractor.