Houtklover

Snel en veilig brandhout kloven

De houtklover, ook wel houtkliever of kloofmachine genoemd, wordt gebruikt om houtstammen te splijten tot haardhout. Hout kloven kan natuurlijk met een bijl, maar dit is zwaar, duurt lang en brengt risico’s met zich mee. Een houtkloofmachine is de perfectie oplossing: deze apparaten werken snel, zijn makkelijk in gebruik én veilig. Van een goede houtklover heb je jarenlang plezier!

Bekijk aanbod in onze webwinkel

Direct advies en ondersteuning?

Cor Criens
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Kies een locatie

Laat de houtklover het zware werk doen

De kracht van een houtklover wordt uitgedrukt in ton drukkracht. Onze lichtste houtklovers voor thuisgebruik hebben een drukkracht van 6 ton, de kracht van de zwaarste kloofmachines loopt op tot wel 30 ton. Er is niet alleen keuze uit het aantal ton, er zijn ook verschillende aandrijvingen beschikbaar. De houtklovers uit ons assortiment zijn verkrijgbaar met elektrische motor (230V), krachtstroomaansluiting (400V), met eigen benzinemotor of met aftakas voor montage achterop de tractor. Dankzij deze brede range is er zowel voor particulieren als voor professionals een geschikte machine.

Onze merken

Lozeman Tuinmachines is dealer van het merk Thor. Dit zijn houtklovers van hoge kwaliteit en met een lange levensduur.

Houtklover in onze webwinkel


Ga naar de shop

Kunnen wij je helpen?

De vakmensen van Lozeman denken graag met je mee. Neem contact met ons op, of bezoek één van onze showrooms en ontdek het complete aanbod tuinmachines.

Contact opnemen
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad