Houtversnipperaar

Takken en snoeihout versnipperen

Een houthakselaar is ideaal om snel grote hoeveelheden snoeihout en takken te versnipperen. Voor gebruik rondom huis hebben we compacte modellen en voor groenvoorzieners zijn er professionele houtversnipperaars die een flink volume aankunnen. Met de juiste houtversnipperaar kun je elke klus aan en verklein je in no-time de berg snoeiafval.

Bekijk aanbod in onze webwinkel

Direct advies en ondersteuning?

Gerben Lozeman
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Kies een locatie

Houthakselaars in alle soorten en maten

Grofweg zijn er drie typen houtversnipperaars te onderscheiden: met elektromotor, met verbrandingsmotor of met aftakas voor montage aan de trekker. De elektrische houtversnipperaars zijn compact en vooral geschikt voor kleiner snoeiafval in de tuin. Een houtversnipperaar op benzine/diesel heeft een groter vermogen en is een stuk krachtiger zodat je ook flinke takken kunt hakselen. Bijkomend voordeel is dat deze hakselaars een eigen motor hebben zodat je ze overal kunt neerzetten, er is geen stroompunt in de buurt nodig. Voor land- en bosbouw heeft Lozeman houtversnipperaars met aftakas die in de driepunt achter de tractor aangesloten kunnen worden.

Op zoek naar een voordelige tweedehands versnipperaar? Bekijk hier ons actuele aanbod gebruikte hakselaars.

Welke houtversnipperaar kies jij?

Bij het kiezen van de juiste houtversnipperaar is het belangrijk om te bedenken hoe vaak en waar je de machine wil gebruiken. Ook het te hakselen materiaal is een belangrijke factor. Voor shredden van bladafval heb je een machine met klepels nodig en voor dikke takken een zware messenschijf. Tevens kan een no-stress systeem handig zijn tegen overbelasting. Bij Lozeman Tuinmachines werken vakmensen die je graag adviseren over de juiste machine voor jouw klus.

Onze merken

Bij Lozeman Tuinmachines kun je terecht voor versnipperaars van de merken Loma, Caravaggi en Pezzolato.

Onderhoudsbeurt

Om je nieuwe houtversnipperaar in topconditie te houden kun je bij onze vestigingen terecht voor een complete onderhoudsbeurt of reserveonderdelen.

Houtversnipperaar in onze webwinkel


Ga naar de shop

Kunnen wij je helpen?

De vakmensen van Lozeman denken graag met je mee. Neem contact met ons op, of bezoek één van onze showrooms en ontdek het complete aanbod tuinmachines.

Contact opnemen
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad