Bosmaaier

Bosmaaiers met kracht en vermogen

Een bosmaaier wordt gebruikt voor het zwaardere trim- en maaiwerk. De bosmaaier is krachtiger en heeft meer vermogen dan een grastrimmer. Hierdoor kan een bosmaaier ook hoog gras en houtachtige begroeiing aan. De bosmaaier is ideaal voor het kortwieken van hoogstaand gras of het maaien van hellingen en slootkanten.

Bekijk aanbod in onze webwinkel

Direct advies en ondersteuning?

Leon Nijsen
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Kies een locatie

Bosmaaier met accu, elektrisch of benzine

De bosmaaier is verkrijgbaar met draad voor gras en onkruid, of met een messenkop voor dikkere takken en ruige begroeiing. Wat betreft aandrijving zijn er drie soorten bosmaaiers te onderscheiden: elektrische bosmaaiers, accu bosmaaiers en benzine bosmaaiers. Over het algemeen hebben bosmaaiers met een benzinemotor het meeste vermogen, maar helaas produceren ze ook meer geluid en uitstoot dan de elektrische varianten. Als je een bosmaaier zoekt met volledige bewegingsvrijheid, zonder uitlaatgassen en zonder snoer, dan is een accu bosmaaier een goede keuze.

Onze merken

Bij Lozeman Tuinmachines kun je terecht voor bosmaaiers van het merk Echo. We hebben lichte instapmodellen, maar ook professionele machines voor groenvoorzieners.

Bosmaaier in onze webwinkel


Ga naar de shop

Kom naar onze showroom voor deskundig advies

Bekijk ons assortiment tuinmachines in één van onze showrooms. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies of een demonstratie.

Zoek een vestiging
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad