Grasmaaiers

Om het gazon mooi te houden is het belangrijk om regelmatig gras te maaien. Bij Lozeman kun je terecht voor een uitgebreid aanbod grasmaaiers loopmaaiers, zitmaaiers, elektrische maaiers en robotmaaiers. Onze vakmensen denken graag met je mee welke grasmaaier het beste bij je past, of je nu hovenier, groenvoorziener, campinghouder of groenliefhebber met een grote tuin bent.

Naast nieuwe grasmaaiers hebben we ook regelmatig gebruikte maaiers in de aanbieding: bekijk het actuele aanbod gebruikte machines op gebruiktetuinmachines.nl.

Er zijn 206 producten gevonden
Online bestellen
Ambrogio robotmaaier L210 29cm. 2800m²

Ambrogio robotmaaier L210 29cm. 2800m²

De koploper met een nieuw design. De nieuwe Ambrogio L210 is ideaal voor middelgrote tuinen. Hij is ontwikkeld voor iedereen die hoge prestaties en gebruiksgemak wil combineren. De robot is volledig automatisch, in staat om gebieden tot 2.800 m² en hellingen tot 45% te beheren. De robot is uitgerust met borstelloze motoren om een langere […]

€ 2.398,99 incl. btw

Offerte aanvragen
Ambrogio robotmaaier L250DELUXE 29cm. 2600m²

Ambrogio robotmaaier L250DELUXE 29cm. 2600m²

De nieuwe L250 Deluxe kan gazons beheren tot maximaal 2.600 m². De robot van de productlijn worden uitgerust met een zeer geavanceerd maaisysteem en de meest geavanceerde navigatietechnologie om een uitstekende prestaties met maximale precisie te garanderen. Door het eenvoudige uitlezen van het touchscreen display (symbool) is de robot eenvoudig en zeer aantrekkelijk.

€ 2.699,00 incl. btw

Offerte aanvragen
Ambrogio robotmaaier L250ELITE 29cm. 3200m²

Ambrogio robotmaaier L250ELITE 29cm. 3200m²

De nieuwe L250 Elite kan gazons beheren tot maximaal 3.200 m². De robot van de productlijn worden uitgerust met een zeer geavanceerd maaisysteem en de meest geavanceerde navigatietechnologie om een uitstekende prestaties met maximale precisie te garanderen. Door het eenvoudige uitlezen van het touchscreen display (symbool) is de robot eenvoudig en zeer aantrekkelijk.

€ 2.999,00 incl. btw

Offerte aanvragen
Ambrogio robotmaaier L250ELITESP 29cm. 5000m²

Ambrogio robotmaaier L250ELITESP 29cm. 5000m²

De nieuwe L250 Elite kan gazons beheren tot maximaal 5000 m². De robot van de productlijn worden uitgerust met een zeer geavanceerd maaisysteem en de meest geavanceerde navigatietechnologie om een uitstekende prestaties met maximale precisie te garanderen. Door het eenvoudige uitlezen van het touchscreen display (symbool) is de robot eenvoudig en zeer aantrekkelijk.

€ 3.499,01 incl. btw

Offerte aanvragen
Ambrogio robotmaaier L300RELITE13 36cm. 4000m²

Ambrogio robotmaaier L300RELITE13 36cm. 4000m²

De L300R Elite is de perfecte combinatie van technologie en efficiency op het hoogste niveau, ideaal voor grote oppervlakken tot 4.000 m² (extra batterij capaciteit noodzakelijk). De hoge prestaties zijn o.a. afkomstig vanuit de krachtige motoren en het brede 36cm maaimes. De achterwielen zijn voorzien van extra grip. Hoogwaardige prestaties, gecombineerd met geavanceerde technologie.

€ 3.999,00 incl. btw

Offerte aanvragen
Ambrogio robotmaaier L300RELITE26 36cm. 6000m²

Ambrogio robotmaaier L300RELITE26 36cm. 6000m²

De L300R Elite is de perfecte combinatie van technologie en efficiency op het hoogste niveau, ideaal voor grote oppervlakken tot 6.000 m² (extra batterij capaciteit noodzakelijk). De hoge prestaties zijn o.a. afkomstig vanuit de krachtige motoren en het brede 36cm maaimes. De achterwielen zijn voorzien van extra grip. Hoogwaardige prestaties, gecombineerd met geavanceerde technologie.

€ 4.699,00 incl. btw

Offerte aanvragen
Ambrogio robotmaaier L30Alex 25cm. 500m²

Ambrogio robotmaaier L30Alex 25cm. 500m²

Ontworpen voor kleine tot middelgrote tuinen tot 500 m². Beweegt met veel flexibiliteit en in alle veiligheid. De driehoekige vorm en de aanwezigheid van slechts één draaiend voorwiel maakt Ambrogio L30 Alex ideaal voor werken in kleine ruimtes en smalle doorgangen. De lithium-ion batterijen garanderen 50 minuten maaitijd. De Ambrogio GREEN Line is ontworpen zodat […]

€ 999,00 incl. btw

Online bestellen
Ambrogio robotmaaier L30DELUXE 25cm. 800m²

Ambrogio robotmaaier L30DELUXE 25cm. 800m²

Ideaal voor complexe tuinen! De driehoekige vorm en de aanwezigheid van slechts één draaiend voorwiel maakt Ambrogio L30 Deluxe ideaal voor in tuinen met smalle en krappe ruimtes. De lithium-ion accu’s garanderen 2 uur continu maaien en de Eco-modus sensor optimaliseert de werktijden van de robot. De robot kan ook worden uitgerust met een ZCS-gepatenteerd […]

€ 1.399,00 incl. btw

Offerte aanvragen
Ambrogio robotmaaier L30ELITE 25cm. 1100m²

Ambrogio robotmaaier L30ELITE 25cm. 1100m²

De Ambrogio L30 Elite kan oppervlakten aan van 1100 m² en hellingen van 45%. Geschikt voor vier verschillende maaizones. Door de driehoekige vorm kan de robot perfect werken in complexe tuinen, gecombineerd met hagen, bloemperken, vijvers. De robot kan maaien in vier afzonderlijke werkgebieden. Door de krachtige accu’s kan de robot langer maaien. Dit betekent […]

€ 1.799,00 incl. btw

Offerte aanvragen
Ambrogio robotmaaier L32DELUXE 800m²

Ambrogio robotmaaier L32DELUXE 800m²

Ideaal voor kleine en complexe tuinen! De driehoekige vorm en de aanwezigheid van slechts één draaiend voorwiel maakt Ambrogio L32 Deluxe ideaal voor in tuinen met smalle en krappe ruimtes. De lithium-ion accu garandeert 1 uur continu maaien. De robot kan ook worden uitgerust met een ZCS-gepatenteerd veiligheidsmes.

€ 1.692,79 incl. btw

Offerte aanvragen
Ambrogio robotmaaier L350ELITE 36cm. 7000m²

Ambrogio robotmaaier L350ELITE 36cm. 7000m²

De nieuwe L250 Elite kan gazons beheren tot maximaal 7000 m². De robot van de productlijn worden uitgerust met een zeer geavanceerd maaisysteem en de meest geavanceerde navigatietechnologie om een uitstekende prestaties met maximale precisie te garanderen. Door het eenvoudige uitlezen van het touchscreen display (symbool) is de robot eenvoudig en zeer aantrekkelijk.

€ 3.999,00 incl. btw

Online bestellen
Ambrogio robotmaaier L35B 25cm. 1200m²

Ambrogio robotmaaier L35B 25cm. 1200m²

Ideaal voor complexe tuinen! De driehoekige vorm en de aanwezigheid van slechts één draaiend voorwiel maakt Ambrogio L30 Basis ideaal voor in tuinen met smalle en krappe ruimtes. De lithium-ion accu’s garanderen 2 uur continu maaien en de Eco-modus sensor optimaliseert de werktijden van de robot. De robot kan ook worden uitgerust met een ZCS-gepatenteerd […]

€ 1.899,00 incl. btw

Subcategorieën:

Onze merken:

Elektrische grasmaaiers

De voordelen van een elektrische grasmaaier / accu grasmaaier ten opzichte van een benzinemaaier is dat een elektrische grasmaaier geen uitstoot veroorzaakt en een stuk minder geluid maakt. De elektrische grasmaaier is de laatste jaren flink doorontwikkeld. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar, voor grote oppervlakken zijn er accu zitmaaiers en voor kleine gazons zijn er loopmaaiers. Elektrische grasmaaiers zijn tegenwoordig erg krachtig en zijn een duurzame optie.

Wil jij weten welke elektrische grasmaaier voor jou geschikt is? Vraag het ons gerust!

Onze merken

Wij hebben elektrische grasmaaiers, zowel loopmaaiers als zitmaaiers, van de merken Cub Cadet en Gianni Ferrari.

Zitmaaiers

Ons assortiment loopt uiteen van kleine zitmaaiers voor het gazon rondom huis, tot grote zitmaaiers voor professioneel onderhoud van grote grasvelden. Van benzine, diesel tot elektrisch. Veel zitmaaiers zijn aan te passen naar jouw wensen met opties en werktuigen. Denk bijvoorbeeld aan een zitmaaier met een opvangbak of mulching-functie.

Als je een nieuwe zitmaaier wil kopen, ben je bij Lozeman altijd welkom voor een passend advies of vrijblijvende demonstratie.

Onze merken

We hebben een ruim assortiment zitmaaiers van onder andere Grasshopper, Gianni Ferrari, Orec en Cub Cadet.

Naast een uitgebreid assortiment nieuwe grasmaaiers hebben we ook regelmatig mooie gebruikte maaiers: bekijk hier het actuele aanbod gebruikte grasmaaier.

Frontmaaiers

Voor het maaien van een groot gazon is een frontmaaier zeer geschikt. Een frontmaaier is een grasmaaier met het maaidek aan de voorzijde van de machine. Het voordeel hiervan is dat je beter zicht hebt op het maaiwerk en daarnaast kun je met een frontmaaier ook goed onder struiken, hekwerken en rond obstakels maaien. Een frontmaaier is zeer wendbaar waardoor deze zeer geschikt is voor grasvelden met bomen, struiken, bloemperken of andere objecten.

Wil jij weten welke frontmaaier het beste aansluit bij jouw wensen? Wij helpen je graag met een passend advies.

Onze merken

Je kunt bij ons terecht voor professionele frontmaaiers van de merken Gianni Ferrari en Grasshopper.

Ruwterreinmaaiers

Een ruwterreinmaaier wordt ingezet voor het maaien van hoog gras of op plekken die overwoekerd of lastig bereikbaar zijn. Een gewone grasmaaier is niet altijd geschikt voor het maaien van ruig terrein met veel onkruid of takken, hiervoor is de ruwterreinmaaier ontwikkeld.

Heb je moeilijk begaanbaar terrein dat onderhouden moet worden? Onze vakmensen denken graag met je mee welke machine hiervoor geschikt is.

Onze merken

Van het merk Orec hebben wij loopmaaiers en zitmaaiers voor ruw terrein. Daarnaast hebben we van Barbieri de X-Rot, een radiografisch bestuurbare ruwterrein- en hellingmaaier.

Robotmaaiers

Met een robot grasmaaier kies je voor gemak en bespaar je tijd: de robotmaaier onderhoudt zelfstandig het hele gazon. Wat de beste robotmaaier is voor jou hangt af van waar de grasrobot ingezet wordt. Er zijn robotmaaiers voor een kleine achtertuin, maar ook voor het onderhoud van complete sportvelden, parken of groene ruimtes rond bedrijven.

Onze merken

Wij hebben robotmaaiers van de merken Belrobotics, Ambrogio en Echo.

Loopmaaiers

De naam loopmaaier zegt het al: bij deze klassieke grasmaaier loopt de gebruiker achter de machine. Voor de kleinere tuinen is dit type grasmaaier bijzonder geschikt. Lozeman heeft een ruim aanbod loopmaaiers, zowel met benzinemotor als elektrisch of met accu. Voor overwoekerd terrein hebben we ook loop-klepelmaaiers.

Onze merken

Tot ons aanbod behoren loopmaaiers van Cub Cadet. De ruigterrein-klepelmaaiers zijn van Orec.

Naast een uitgebreid assortiment nieuwe grasmaaiers hebben we ook regelmatig mooie gebruikte maaiers: bekijk hier het actuele aanbod tweedehands grasmaaiers.

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad