Grastrimmer

Grastrimmer voor plekken waar de grasmaaier niet kan komen

Een grastrimmer wordt voornamelijk gebruikt voor het netjes afwerken van de randen van het gazon. Een grasmaaier pakt niet altijd de gazonranden mee, de kantentrimmer is dan een ideaal hulpmiddel om de graskanten langs de bestrating of border te maaien. Daarnaast kun je de grastrimmer gebruiken op plekken waar een grasmaaier niet kan komen, bijvoorbeeld onder vast tuinmeubilair.

Bekijk aanbod in onze webwinkel

Direct advies en ondersteuning?

Roelof Valkema
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Kies een locatie

Grastrimmer met accu, elektrisch of benzine

Er zijn drie soorten grastrimmers te onderscheiden: elektrische grastrimmers, accu grastrimmers en benzine grastrimmers. Het grote voordeel van kantentrimmers met accu of snoer is dat je alleen stroom nodig hebt. Je hoeft geen benzine bij te vullen en je hebt geen last van uitlaatgassen. Kies je voor een grastrimmer met accu, dan heb je het meeste bewegingsvrijheid om overal te maaien. Let hierbij wel op dat de accu regelmatig opgeladen moet worden. Dit maakt dat accumodellen het meest geschikt zijn voor het lichtere werk in kleinere tuinen. Zoek je meer kracht om hoger gras en onkruid te maaien, en wil je lang achter elkaar kunnen werken? Dan is een grastrimmer met benzinemotor wellicht een betere keuze.

Onze merken

Bij Lozeman Tuinmachines kun je terecht voor grastrimmers van Echo. We hebben lichte instapmodellen, maar ook professionele machines voor groenvoorzieners.

Grastrimmer in onze webwinkel


Ga naar de shop

Kunnen wij je helpen?

De vakmensen van Lozeman denken graag met je mee. Neem contact met ons op, of bezoek één van onze showrooms en ontdek het complete aanbod tuinmachines.

Contact opnemen
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad