Tuinmachines voor particulieren

Voor iedereen met een flinke tuin of woonboerderij is er het hele jaar door buiten werk te doen. Met de juiste, goed werkende machines is het heerlijk om in de tuin bezig te zijn met verticuteren, bemesten, grasmaaien, struiken snoeien of bladruimen. Met een tuinmachine van Lozeman kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid én werkplezier.

Grasmaaiers

Het maaien van het gazon is belangrijk om het gras mooi en dik te houden. Door regelmatig te maaien stimuleer je het gras om zich in de breedte te versterken en krijgen alle sprieten voldoende zonlicht. Als je één tot twee keer per week het gazon maait, wil je dit wel op een plezierige manier doen met een goede maaier. Voor het comfortabel maaien van gazons rondom huis heeft Lozeman diverse zitmaaiers.

Bekijk alle zitmaaiers

Tuingereedschap

Bij Lozeman kun je terecht voor een breed aanbod tuinmachines zoals bladblazers, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen of kettingzagen. We hebben dit soort handgereedschappen met benzinemotor of elektrisch met een accu.

Bekijk meer bladblazers

Onderhoud tuinmachine

Na aanschaf van een grasmaaier, zitmaaier, kettingzaag of mini-tractor wil je er natuurlijk jarenlang plezier van hebben. Het is aan te raden om jouw tuinmachines jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. De vestigingen van Lozeman hebben een werkplaats en onderdelenmagazijn. Je bent, ook als particulier, van harte welkom voor onderhoud of reparatie van de tuinmachine.

Plan een onderhoudsbeurt

Nog meer tuinmachines voor particulier gebruik