Kies voor kwaliteit en service

Al meer dan 70 jaar kunnen zowel professionals als particulieren bij Lozeman Tuinmachines terecht voor machines van diverse topmerken. Wij hebben een compleet assortiment voor aanleg en onderhoud van gazon, tuin en openbaar groen. Denk aan grasmaaiers, handgereedschap, tractoren en tal van aanbouwwerktuigen. Bezoek een van onze drie showrooms voor meer informatie, we denken graag met u mee.

Waarom kiezen voor Lozeman Tuinmachines?

Al 65 jaar ervaring in tuinmachines

Deskundige experts op het gebied van tuin, park en bos

Service & onderhoud

Onderdelen direct uit voorraad leverbaar

Over Lozeman

Al ruim 70 jaar is Lozeman Tuinmachines uw partner voor een compleet assortiment tuinmachines van diverse topmerken. Het assortiment is gedurende de jaren ontwikkeld en verbeterd zodat we altijd de nieuwste en beste producten kunnen aanbieden. De focus ligt hierbij altijd op het leveren van machines van hoogstaande kwaliteit van de beste merken. Dagelijks werken vele hoveniers, groenbeheerders, recreatiebedrijven, kwekerijen, instellingen en particulieren met de machines van Lozeman en daar zijn we trots op!

Historie

Lozeman Tuinmachines is in 1950 opgericht in Wageningen door Gerrit Lozeman. Het bedrijf vestigde zich in 1960 aan de Bemmelseweg in Elst, waar het hoofdkantoor zich nog altijd bevindt. Al snel werd een tweede vestiging geopend in het Limburgse Lottum. In de jaren ‘70 volgde een derde vestiging in Noord-Nederland, in Donkerbroek. Deze vestiging is in 2000 verhuisd naar Smilde.

Dat Lozeman Tuinmachines gedurende de jaren een succesvol familiebedrijf is gebleven, blijkt wel uit het feit dat alweer de derde generatie Lozeman aan het roer staat van het bedrijf. Tegenwoordig heeft het bedrijf ca. 40 medewerkers in dienst en de drie vestigingen bedienen klanten in Nederland, België en Duitsland.

T

o

p

Lozeman Elst

0481 371423

Lozeman Lottum

077 4632341

Lozeman Smilde

0592 430041

Lozeman Elst

info@lozeman.nl

Lozeman Lottum

lottum@lozeman.nl

Lozeman Smilde

smilde@lozeman.nl

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad