Gras- en bladveger

Bladeren en gras verzamelen

Bladvegers zijn eenvoudige werktuigen om gemaaid gras en blad direct op te ruimen van het gazon. De producten zijn eenvoudig gebouwd en hang je gemakkelijk achter je eigen zitmaaier of tractor. Gras- en bladvegers zijn handig voor het gazon rondom huis, maar ook recreatiebedrijven en sportverenigingen maken er gebruik van om ligweides en speelvelden schoon te houden.

Bekijk aanbod in onze webwinkel

Direct advies en ondersteuning?

Roelof Valkema
Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Kies een locatie

Getrokken gras- en bladvegers

De werking van een bladveger is vrij eenvoudig. Door middel van een borstel wordt het afval in de bak getrokken als je er overheen rijdt. Niet alleen blad, maar ook gemaaid gras wordt opgepikt. Een bladveger is dus niet alleen handig in de herfst, maar ook om tijdens de zomer je gazon schoon te houden na het maaien.

Bij ons vind je getrokken bladvegers die je eenvoudig aan je zitmaaier of tuintractor koppelt. Je kunt kiezen voor een eenvoudig model maar ook voor grotere vegers met aandrijving door middel van de aftakas. De opvangcapaciteit loopt uiteen van 385 liter tot 900 liter en de werkbreedte van 90 cm tot wel 180 cm.

Onze merken

Bij Lozeman Tuinmachines kun je terecht voor gras- en bladvegers van Champenois en Intermac.

Gras- en bladveger in onze webwinkel


Ga naar de shop

Kunnen wij je helpen?

De vakmensen van Lozeman denken graag met je mee. Neem contact met ons op, of bezoek één van onze showrooms en ontdek het complete aanbod tuinmachines.

Contact opnemen
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad