8 redenen om voor Lozeman te kiezen

Waarom onze klanten kiezen voor onze tuinmachines.

1

Uitgebreid aanbod

We hebben een ruim aanbod tuinmachines van diverse merken. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met de nieuwste grasmaaiers, tractoren, handgereedschappen en aanbouwwerktuigen.

2

Hoge kwaliteit

Onze focus ligt altijd op het leveren van betrouwbare machines van goede kwaliteit. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt van je machine en er jarenlang mee vooruit kunt.

3

Altijd dichtbij

Lozeman Tuinmachines heeft drie vestigingen met grote showroom. Je kunt ons vinden in Elst (nabij Arnhem), Lottum (nabij Venlo) en Smilde (nabij Assen). Loop gerust eens binnen om inspiratie op te doen.

4

Vakmensen met passie

Ons team van adviseurs en monteurs hebben passie voor machines en het groene buitenleven. Onze adviseurs helpen je graag met het kiezen van de juiste machine of werktuig. Geen klus is ons te gek!

5

Onderhoud en reparaties

Elke vestiging van Lozeman heeft een eigen werkplaats en onderdelenmagazijn. Het hele jaar door staan we klaar voor een onderhoudsbeurt, reparatie of speciale aanpassing aan jouw machine.

6

Nieuw en gebruikt

Bij aanschaf van een nieuwe machine bieden we de mogelijkheid om je oude machine bij ons in te ruilen. Ook als je op zoek bent naar een gebruikte machine ben je van harte welkom.

7

Haal- en brengservice

We beschikken over een eigen wagenpark waarmee we tuinmachines afleveren of ophalen. Als je zelf niet in de gelegenheid bent om je machine te vervoeren kun je gebruikmaken van de haal- en brengservice.

8

Scherpe prijs

Natuurlijk zoek je een tuinmachine voor de beste prijs. Dankzij ons grote aanbod hebben we machines voor ieder budget.

Direct advies en ondersteuning?

Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Kies een locatie

T

o

p

Lozeman Elst

0481 371423

Lozeman Lottum

077 4632341

Lozeman Smilde

0592 430041

Lozeman Elst

info@lozeman.nl

Lozeman Lottum

lottum@lozeman.nl

Lozeman Smilde

smilde@lozeman.nl

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad