Bladblazers

Als in de herfst de bomen hun blad verliezen kan het een hele klus zijn om het gevallen blad op te ruimen. Met een goede bladblazer zijn de bladeren gemakkelijk te verzamelen om ze op te ruimen. Rondom huis is een lichte bladblazer prima om het gazon, terras en looppaden bladvrij te maken. Voor groenprofessionals zijn er bij Lozeman natuurlijk krachtigere bladblazers verkrijgbaar, zowel ruggedragen bladblazers als grote blaasmachines voor aan de trekker.

Er zijn 30 producten gevonden
Offerte aanvragen
Billy Goat bladblazer F902H op wielen

Billy Goat bladblazer F902H op wielen

€ 2.186,47 incl. btw

Online bestellen
Cub Cadet bladblazer accu 60 Volt

Cub Cadet bladblazer accu 60 Volt

Het 60V Max systeem getuigt van de ervaring van Cub Cadet op het gebied van het ontwerpen van hoogwaardige en krachtige systemen. Al ons accu-tuingereedschap is ontworpen voor maximale prestaties en maximaal uithoudingsvermogen. Bovendien is het ecologisch en emissievrij.

€ 209,95 incl. btw

Online bestellen
Echo 50v bladblazer incl.4Ah accu & snellader

Echo 50v bladblazer incl.4Ah accu & snellader

Accu bladblazer Echo DPB-600-C4. Bladblazer met 50,4 V Lithium-ion technologie en borstelloze motor. Muisstil en zonder uitlaatgassen. Met de snelheidsregeling kan de blaaskracht worden geregeld afhankelijk van het te ruimen materiaal. De metalen ring op de mond van de buis vermindert slijtage. Makkelijk te bedienen bedieningstoetsen. Asymmetrische tube met tegendraaiende kracht voor een werkelijk superieure […]

€ 599,00 incl. btw

Online bestellen
Echo 50v bladblazer zonder accu & lader

Echo 50v bladblazer zonder accu & lader

Accu bladblazer Echo DPB-600. Bladblazer met 50,4 V Lithium-ion technologie en borstelloze motor. Muisstil en zonder uitlaatgassen. Met de snelheidsregeling kan de blaaskracht worden geregeld afhankelijk van het te ruimen materiaal. De metalen ring op de mond van de buis vermindert slijtage. Makkelijk te bedienen bedieningstoetsen. Asymmetrische tube met tegendraaiende kracht voor een werkelijk superieure […]

€ 289,00 incl. btw

Online bestellen
Echo bladblazer / zuiger /hakselaar compleet met opvangzak

Echo bladblazer / zuiger /hakselaar compleet met opvangzak

Robuuste handgedragen bladblazer, bladzuiger en hakselaar Echo ES-250ES “Shred ‘N’ Vac”. Deze machine verkleint het materiaal tot 1:12. De “Shred ‘N Vac” is eigenlijk 3 machines in 1: een bladblazer, bladzuiger en shredder. Hiermee kun je het bladafval wegblazen of opzuigen en klein versnipperen. Het versnipperde afval wordt opgevangen in de opvangzak. Het wisselen tussen […]

€ 399,00 incl. btw

Offerte aanvragen
Echo bladblazer 25.4cc

Echo bladblazer 25.4cc

Professionele bladblazer Echo PB-255ES. Handgesdragen en met hoge prestaties. Optioneel verkrijgbaar: vacuüm-kit met opvangzak (bestelnr. PBAV255).

€ 369,00 incl. btw

Offerte aanvragen
Echo handgedragen bladblazer 25.4cc

Echo handgedragen bladblazer 25.4cc

Handgedragen bladblazer Echo PB-2520. Semi-professionele, lichtgewicht bladblazer. De beste performance en lichtste in zijn klasse. Dankzij het dubbele rooster is er geen prestatieverlies bij bediening tegen het been van de gebruiker. Met asymmetrische tube met tegendraaiende kracht voor een werkelijk superieure en comfortabele bediening zonder rotatie-effect. “EZ-lock” & “Posi-Loc’’ systeem voor het vastmaken van de […]

€ 249,01 incl. btw

Online bestellen
Echo handgedragen bladblazer 25.4cc

Echo handgedragen bladblazer 25.4cc

Professionele bladblazer Echo PB-2620. Met antivibratie in het handvat. Dankzij het dubbele rooster is er geen prestatieverlies bij bediening tegen het been van de gebruiker. Met asymmetrische tube met tegendraaiende kracht voor een werkelijk superieure en comfortabele bediening zonder rotatie-effect. “EZ-lock” & “Posi-Loc’’ systeem voor het vastmaken van de tubes. Eenvoudig en efficiënt. Met metalen […]

€ 358,99 incl. btw

Online bestellen
Echo regengootset

Echo regengootset

Reinigingskit voor dakgoten. Voor het schoonmaken van dakgoten zonder dat u op de ladder hoeft te klimmen. Geschikt voor de modellen Echo PB-251, PB-255ES, PB-2520, PB-2620, PB-500, PB-580, PB-625.

€ 50,74 incl. btw

Online bestellen
Echo ruggedragen bladblazer 25.4cc

Echo ruggedragen bladblazer 25.4cc

Ruggedragen bladblazer Echo PB-265ESLT. Stille bladblazer met kracht en zeer goed antivibratiesysteem. Met Easy Start systeem.

€ 399,00 incl. btw

Online bestellen
Echo ruggedragen bladblazer 58.2cc

Echo ruggedragen bladblazer 58.2cc

Ruggedragen bladblazer Echo PB-580. Met een groot vermogen. Blaaskracht van 22 N en luchtvolume van 882 m3/u. Geventileerd harnas en comfortabele schouderriemen. De dubbel gelaagde motorafdekking zorgt voor een verminderd geluidsniveau. De metalen ring op de mond van de buis vermindert slijtage. Geleverd met rechte en gebogen voorbuis.

€ 499,00 incl. btw

Offerte aanvragen
Echo ruggedragen bladblazer 63.3cc

Echo ruggedragen bladblazer 63.3cc

Zeer krachtige ruggedragen bladblazer Echo PB-770. De sterkste bladblazer uit het Echo assortiment, en waarschijnlijk ook op de markt. Blaaskracht 33,2 N. Luchtvolume 1290 m3/u. Voorzien van een nieuw draagharnas voor een comfortabele en isolerende werking. Geleverd met rechte en gebogen voorbuis.

€ 799,00 incl. btw

Onze merken:

Bladblazer met accu of benzine

Bladblazers zijn verkrijgbaar met accu of benzinemotor. Over het algemeen zijn de benzine bladblazers het meest krachtig, echter produceren ze veel lawaai en schadelijke uitstoot. Een accu bladblazer is lichter, een stuk stiller en schoner dan een benzine-variant. Natuurlijk dien je wel rekening te houden met het feit dat de batterij na 15-20 minuten weer opgeladen moet worden. Een extra accu kan dan uitkomst bieden. Voor gebruik in woonwijken komt er steeds meer vraag naar bladblazers op accu om de geluidsoverlast te beperken.

Bladblaasmachine aan de trekker

Voor groenvoorzieners, campinghouders en agrariërs die grote terreinen moeten onderhouden hebben wij bladblaasmachines voor montage aan de trekker of tweewielige tuintractor. Deze bladblazers worden aangesloten in de driepuntsaansluiting aan de voorkant of achterkant van de trekker. Ze leveren veel vermogen en zijn dan ook ideaal voor de zware klussen. Ook in deze categorie bladblazers zijn diverse modellen verkrijgbaar. Afhankelijk van het terrein en type tractor adviseren we je graag welk model het meest geschikt is.

Onze merken

Je bent van harte welkom in onze showrooms om de verschillende modellen te bekijken en uit te proberen. Wij hebben handgedragen bladblazers van Echo. Bladblaasmachines voor aan de trekker hebben wij van Intermac.

Onderhoudsbeurt

Benzine bladblazers hebben regelmatig een onderhoudsbeurt nodig zodat ze goed blijven functioneren. De monteurs van Lozeman zijn je hierbij graag van dienst.

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad