Branches

Wij bieden groenliefhebbers en groenprofessionals gemak, plezier en tuinmachines waar je op kunt vertrouwen. Hoge kwaliteit producten met een optimale service. Door meer dan 65 jaar ervaring hebben wij ons kunnen specialiseren in verschillende markten en weten wij precies wat je nodig hebt en waar je tegenaan loopt. We denken graag mee om de juiste machine voor jou te vinden.

Wij verkopen een groot assortiment aan tuinmachines en werktuigen in de Benelux. Kom gerust een keer langs in één van onze showrooms.

Direct advies en ondersteuning?

Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Kies een locatie

Agrarische bedrijven

Het werk op veehouderij- en akkerbouwbedrijven staat nooit stil. Er zijn altijd klussen op en rond het erf die moeten gebeuren. Natuurlijk wil je dit zo efficiënt mogelijk doen met machines die plezierig werken. Bij Lozeman ben je aan het juiste adres voor grasmaaiers, compact-tractoren, knikladers en werktuigen zoals frezen, ploegen, klepelmaaiers, aanhangers, frontladers, etc.

Hoveniersbedrijven

Als hovenier houd je je dagelijks bezig met de aanleg en onderhoud van tuinen en parken. Natuurlijk wil je daar kwalitatieve en betrouwbare machines bij gebruiken. Wij hebben een ruim assortiment tuinmachines van A-merken die uitstekend zijn voor professionele toepassingen. Of je nu een kettingzaag, bladblazer, zitmaaier of werktuig zoekt, je bent van harte welkom.

Groenvoorzieners

Niet alleen hoveniers, maar ook bedrijven die actief zijn in de groenvoorziening vinden hun weg naar Lozeman Tuinmachines. Voor professioneel onderhoud van stadsparken, gemeentelijk groen, bermen, slootkanten, overwoekerd terrein en bossen hebben wij diverse machines. Heb je een specifieke toepassing waar je een machine voor zoekt? Onze vakmensen helpen graag met een oplossing op maat.

Recreatiebedrijven

Op plekken waar mensen recreëren, zoals campings, vakantieparken, sportverenigingen, speeltuinen en pretparken, is het belangrijk dat het terrein opgeruimd en verzorgd is. Het hele jaar door zijn er werkzaamheden zoals grasmaaien, snoeien en bladblazen. Voor al dit terreinonderhoud hebben wij een uitgebreid aanbod tuinmachines waar je jarenlang plezier van hebt.

Kwekers en telers

Lozeman biedt een breed scala machines en werktuigen voor boomkwekerijen, fruit- en bloementelers. Denk aan tractoren met extra smal formaat voor tussen de plantenrijen, tweewielige tuintractoren, onkruidspuiten en werktuigen voor het voorbereiden van de grond. Voor specifieke toepassingen op jouw bedrijf denken we graag mee en komen we samen tot een maatwerkoplossing.

Tuinmachines voor particulieren

Voor iedereen met een flinke tuin of woonboerderij is er het hele jaar door buiten werk te doen. Met de juiste, goed werkende machines is het heerlijk om in de tuin bezig te zijn met verticuteren, bemesten, grasmaaien, struiken snoeien of bladruimen. Met een tuinmachine van Lozeman kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid én werkplezier.

T

o

p

Lozeman Elst

0481 371423

Lozeman Lottum

077 4632341

Lozeman Smilde

0592 430041

Lozeman Elst

info@lozeman.nl

Lozeman Lottum

lottum@lozeman.nl

Lozeman Smilde

smilde@lozeman.nl

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad