Beregening

Het voorjaar en de zomer worden steeds droger en heter. Voor een mooi grasveld en gezonde planten is voldoende water natuurlijk belangrijk. Door gebruik te maken van een beregeningshaspel maak je het sproeien van gazon en tuin gemakkelijk voor jezelf.

Lozeman heeft diverse beregeningshaspels voor zowel de particuliere als professionele gebruiker. Er zijn haspels voor kleine gazons, grote grasvelden, weides, sportvelden, campings, tuinbouw en maneges.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Onze merken:

Makkelijk het gras sproeien

De kleine beregeningshaspels die bij Lozeman verkrijgbaar zijn, zijn zeer gemakkelijk voor het beregenen van gazons, tuinen, sportvelden of ligweides. De haspels zijn compact, snel te verplaatsen en gemakkelijk aan te sluiten. Dankzij het verrijdbare onderstel en de lange slang is een beregeningshaspel overal te gebruiken en snel te verplaatsen.

De kleinste modellen voor thuisgebruik werken op lage druk, al vanaf 2 bar. De haspels worden aangesloten op een beregeningspomp. De sprinklers hebben een groot bereik tot wel 30 meter.

Welke beregeningshaspel het beste bij jou past hangt af van de grootte van het te besproeien oppervlak en de waterdruk. Onze adviseurs denken graag mee voor een passende oplossing.

Kom naar onze showroom voor deskundig advies

Bekijk ons assortiment tuinmachines in één van onze showrooms. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies of een demonstratie.

Zoek een vestiging
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad