Bestelprocedure webshop

Door middel van deze webshop willen wij het voor u gemakkelijker maken om ons assortiment handgereedschap, grasmaaiers, tractoren en werktuigen te bekijken en te bestellen. 

Voor de aankoop van grotere machines adviseren wij u om onze showroom te bezoeken zodat wij u kunnen adviseren over de aanschaf van de juiste machine. 

Wanneer u via de webshop van Lozeman een bestelling plaatst dan doet u dit bij: 

Lozeman Tuinmachines Elst B.V.
Bemmelseweg 64
6662 PC Elst
T: 0481-371423
E: info@lozeman.nl
KVK 09071642
BTW-nr. NL800186072B01 

Verzendkosten

Wanneer u bij ons een product besteld wordt deze bij u thuis afgeleverd. Alle bestellingen met een factuurbedrag van meer dan € 2.500 excl. BTW worden kosteloos thuis afgeleverd

Afhankelijk van de verzendwijze en het afleveradres worden er bij orders tot € 2.500 excl. BTW verzendkosten in rekening gebracht volgens onderstaande staffel:

GewichtBezorglocatieVerzendkosten excl. BTWVerzendwijze
0 – 30 kg Binnen Nederland€ 12,50Pakket
0 – 30 kg Waddeneilanden NL€ 17,50Pakket
0 – 30 kg België, Luxemburg, Duitsland€ 15,00Pakket
> 30 kg Nederland€ 57,50Europallet
> 30 kg Waddeneilanden NL€ 95,00Europallet
> 30 kg Duitsland€ 155,00Europallet
> 30 kgBelgië, Luxemburg€ 115,00Europallet

Betaalmethode

Alle bestellingen via de webshop dienen eerst betaald te worden middels iDeal.

Annuleren

Het annuleren van een webshopbestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Lozeman Tuinmachines BV reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren

U heeft een retourneringsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 4 van onze 'algemene voorwaarden webshop'.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Lozeman Tuinmachines BV zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Lozeman Tuinmachines BV kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Lozeman Tuinmachines BV heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Direct advies en ondersteuning?

Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
Kies een locatie

T

o

p

Lozeman Elst

0481 371423

Lozeman Lottum

077 4632341

Lozeman Smilde

0592 430041

Lozeman Elst

info@lozeman.nl

Lozeman Lottum

lottum@lozeman.nl

Lozeman Smilde

smilde@lozeman.nl

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad