Werktuigdrager

Voor iedereen die op een milieuvriendelijke en stille manier het terrein en (openbaar) groen wil onderhouden, is een elektrische werktuigdrager de ideale oplossing. De Del Morino Rino is een kruising tussen een elektrische tractor en werktuigdrager. De Rino kan niet alleen gebruikt worden voor transportwerkzaamheden. Hij is te combineren met diverse aanbouwwerktuigen, zoals een cirkelmaaier, klepelmaaier, onkruidborstel, veger en onkruidbrander. Dit maakt de Rino tot een veelzijdige machine die ideaal is voor modern groen- en terreinonderhoud.

Download de folder (pdf)

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Onze merken:

Stijlvol en stil

Omdat de Rino werktuigendrager volledig elektrisch is, kun je zeer milieuvriendelijk en stil werken. De Rino werkt op Lithium-ion accu’s die 18 kW (24 pk) vermogen leveren aan twee elektromotoren: één voor de tractor en één voor aandrijven van het werktuig. Hierdoor is er voldoende vermogen voor zwaardere klussen, zoals hoogstaand gras maaien met een klepelmaaier. Met een volle batterij kun je 6 tot 11 uur werken (afhankelijk van het type werktuig en de zwaarte van de klus). Opladen kan gewoon met het standaard 230V netwerk.

De machine heeft zelf ook een 230V aansluiting voor het opladen van elektrisch handgereedschap.

De werktuigen zijn eenvoudig aan te sluiten dankzij de snelkoppelingsdriehoek en worden bediend met een handige joystick. De werktuigen kunnen 35 cm van de grond gelift worden.

Onze merken

De elektrische werktuigdrager in ons assortiment is van Del Morino.

Van oorsprong is Del Morino producent van aanbouwwerktuigen voor het bewerken van tuin en grond.

Ervaar deze machine zelf

Benieuwd wat deze machines voor jou kan betekenen? Een demonstratie bij jou op locatie is geen probleem. Neem contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad