Werktuigdrager

Voor iedereen die op een milieuvriendelijke en stille manier het terrein en (openbaar) groen wil onderhouden, is een elektrische werktuigdrager de ideale oplossing. De Del Morino Rino is een kruising tussen een elektrische tractor en werktuigdrager. De Rino kan niet alleen gebruikt worden voor transportwerkzaamheden. Hij is te combineren met diverse aanbouwwerktuigen, zoals een cirkelmaaier, klepelmaaier, onkruidborstel, veger en onkruidbrander. Dit maakt de Rino tot een veelzijdige machine die ideaal is voor modern groen- en terreinonderhoud.

Download de folder (pdf)

Filters

Hoofdcategorieën
Merk
Type aandrijving
Werkbreedte CM

Onze merken:

Stijlvol en stil

Omdat de Rino werktuigendrager volledig elektrisch is, kun je zeer milieuvriendelijk en stil werken. De Rino werkt op Lithium-ion accu’s die 18 kW (24 pk) vermogen leveren aan twee elektromotoren: één voor de tractor en één voor aandrijven van het werktuig. Hierdoor is er voldoende vermogen voor zwaardere klussen, zoals hoogstaand gras maaien met een klepelmaaier. Met een volle batterij kun je 6 tot 11 uur werken (afhankelijk van het type werktuig en de zwaarte van de klus). Opladen kan gewoon met het standaard 230V netwerk.

De machine heeft zelf ook een 230V aansluiting voor het opladen van elektrisch handgereedschap.

De werktuigen zijn eenvoudig aan te sluiten dankzij de snelkoppelingsdriehoek en worden bediend met een handige joystick. De werktuigen kunnen 35 cm van de grond gelift worden.

Onze merken

De elektrische werktuigdrager in ons assortiment is van Del Morino.

Van oorsprong is Del Morino producent van aanbouwwerktuigen voor het bewerken van tuin en grond.

T

o

p

Lozeman Elst

0481 371423

Lozeman Lottum

077 4632341

Lozeman Smilde

0592 430041

Lozeman Elst

info@lozeman.nl

Lozeman Lottum

lottum@lozeman.nl

Lozeman Smilde

smilde@lozeman.nl

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad