Del Morino

Del Morino is producent van een groot aanbod aanbouwwerktuigen voor het bewerken van land en tuin. Dankzij de jarenlange ervaring van Del Morino zijn de werktuigen van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De werktuigen worden gebruikt door groenprofessionals over de hele wereld.

Over Del Morino werktuigen

Del Morino heeft een rijke historie. Het bedrijf werd in 1875 opgericht in Toscane en begon met de productie van eenvoudige werktuigen van metaal. Na de oorlog professionaliseerde Del Morino snel en sinds die tijd brengen ze diverse land- en tuinbouwwerktuigen van hoge kwaliteit op de markt. Verantwoord ondernemen met respect voor de omgeving is belangrijk voor Del Morino en daarom hebben ze rond de fabriek een zonnepark aangelegd om energie-neutraal te kunnen werken. Lozeman Tuinmachines is al sinds 1999 verkooppunt van de Del Morino aanbouwwerktuigen.  

Aanbouwwerktuigen

Del Morino ontwikkelt en produceert een groot aanbod aanbouwwerktuigen voor het bewerken van land en tuin. Het assortiment bestaat o.a. uit frezen, overtopfrezen, klepelmaaiers, cirkelmaaiers, ruwterreinmaaiers, ploegen, grondbakken, graszaaimachines, houtversnipperaars, sneeuwschuiven en graafkranen. Zoek je een werktuig voor aan de tractor? Bij ons kun je terecht voor het complete Del Morino assortiment.

Elektrische werktuigendrager Rino

Begin 2020 heeft Del Morino een uniek product geïntroduceerd: Rino. De Rino is een 100% elektrische werktuigendrager. Deze ‘elektrische tractor’ is niet alleen te gebruiken voor transportwerkzaamheden, er zijn ook diverse elektrische werktuigen verkrijgbaar. Denk aan een cirkelmaaier, klepelmaaier en onkruidborstel. Omdat de Rino volledig elektrisch is, kun je zeer milieuvriendelijk en stil werken.

Op zoek naar een aanbouwwerktuig?

Bij Lozeman kun je terecht voor de uitgebreide range aanbouwwerktuigen voor tal van groenwerkzaamheden. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Neem contact op
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad