Vernieuwde tractoren van Ferrari

Ferrari, bekend van de tweewielige tractoren, heeft de machines in de 500-serie vernieuwd en verbeterd. De tweewieltractoren uit de 500-serie zijn nu ook voorzien van PowerSafe®, dat in de markt al enige tijd bekend is bij de 300-serie van Ferrari (ook wel bekend als de tuinfrees).


PowerSafe® is een hydraulische koppeling. Deze koppeling is er voor de ultieme veiligheid voor de gebruiker. Mocht de gebruiker tijdens het werk in noodsituatie terechtkomen, dan zorgt de PowerSafe® koppeling ervoor dat de machine en het werktuig direct stilstaan zodra het stuur wordt losgelaten. Daarnaast biedt PowerSafe® nog andere voordelen, zoals een lange levensduur met weinig onderhoud, comfortabele bediening en het voorkomen van oververhitting bij langdurig gebruik.

De Ferrari 500-serie is er speciaal voor maaiwerkzaamheden. Bij deze modellen is de stuurboom niet omkeerbaar, zoals bij de 300-serie wel het geval is. De 500-serie kan dus in één rijrichting worden gebruikt met het werktuig aan de voorkant. De 500-serie wordt dan ook voornamelijk gebruikt in combinatie met een maaibalk of cirkelmaaier. Naast werktuigen voor maaiwerkzaamheden zijn de tractoren ook te combineren met bijvoorbeeld een veger, hooikeerder, bladblazer, onkruidborstel of sneeuwschuif.

Zowel de vernieuwde 500-serie als de 300-serie met PowerSafe® zijn verkrijgbaar bij Lozeman Tuinmachines.


In de brochures lees je meer over de verschillende modellen en werktuigen.


T

o

p

Lozeman Elst

0481 371423

Lozeman Lottum

077 4632341

Lozeman Smilde

0592 430041

Lozeman Elst

info@lozeman.nl

Lozeman Lottum

lottum@lozeman.nl

Lozeman Smilde

smilde@lozeman.nl

65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad