Gianni Ferrari

De zitmaaiers van Gianni Ferrari staan bekend om hun hoge kwaliteit en handige grasopvangsysteem. Als je kiest voor een Gianni Ferrari dan kies je voor kwaliteit, goed doorontwikkelde machines en een mooi maairesultaat. Het assortiment loopt uiteen van compacte zitmaaiers voor thuis tot grote frontmaaiers voor professionele toepassingen.

Over Gianni Ferrari grasmaaiers

Gianni Ferrari is een Italiaans bedrijf met een rijke historie. Het bedrijf heeft zich sinds de jaren ’80 volledig gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van maaimachines. Gianni Ferrari staat bekend om haar innovatieve karakter. Zo brachten ze als eerste een frontmaaier met directe grasopvang op de Europese markt en in 2019 hebben ze twee unieke volledig elektrische zitmaaiers geïntroduceerd. Lozeman Tuinmachines is al sinds 1990 vertegenwoordiger van Gianni Ferrari in Nederland.

Maaiers met grasopvang

Gianni Ferrari is een echte specialist in grasopvang. De machines zijn ontworpen met een volledig geïntegreerd grasvangsysteem zodat het gemaaide gras direct opgevangen wordt. De afzuigventilator zorgt ervoor dat naast gras, ook rondslingerend blad en zwerfvuil direct wordt opgevangen. Dit maakt de grasmaaiers van Gianni Ferrari ideaal voor het onderhoud van terreinen waar rust en reinheid noodzakelijk is. Denk aan schoolterreinen, campings, (zorg)instellingen en openbare parken. 

Veelzijdig inzetbaar dankzij tal van werktuigen

Naast grasmaaien is een Gianni Ferrari ook inzetbaar voor allerlei andere klussen op het terrein. Het maaidek is te verwisselen voor een ander werktuig zoals een veegmachine, klepelmaaier, verticuteermachine, bladzuigslang of sneeuwschuif. Kortom, een machine van Gianni Ferrari is jaarrond inzetbaar.

Een aantal modellen is uit te rusten met een hydraulisch hoogleegkiepsysteem zodat de opvangbak leeg te kiepen is in een aanhanger of vrachtwagen.

Op zoek naar de beste grasmaaier?

Heb je thuis een mooi gazon of ben je professioneel met groenonderhoud bezig als hovenier, groenvoorziener of campinghouder: voor elke gebruiker heeft Lozeman Tuinmachines een geschikte grasmaaier. Wij denken graag met je mee.

Neem contact op
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad