Loma

Het merk Loma omvat een compleet programma aanbouwwerktuigen. De Loma producten zijn ontwikkeld met de gedachte dat een degelijke machine niet altijd veel hoeft te kosten. Bij de werktuigen van Loma staat kwaliteit, eenvoud en een gunstige prijs centraal.

Over Loma aanbouwwerktuigen

Loma is het eigen huismerk van Lozeman Import. In 2015 is Lozeman gestart met het samenstellen en importeren van een productlijn werktuigen onder de naam Loma. Met een aanbouwwerktuig van Loma kies je voor een professionele kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Loma staat dan ook voor ‘LOw Price + MAx Quality’. De werktuigen zijn geschikt voor in de groene sector maar ook voor gebruik rondom de boerderij of manege.

Breed assortiment professionele aanbouwwerktuigen

De productlijn bestaat uit aanbouwwerktuigen voor montage aan de trekker. In de loop der jaren is de productlijn uitgebreid en doorontwikkeld. Op dit moment zijn er onder andere cirkelmaaiers, klepelmaaiers, ploegen, graafkranen, houtversnipperaars, transportbakken, aanhangers, manegebodemvlakkers en palletdrager verkrijgbaar van het merk Loma.

Op zoek naar een aanbouwwerktuig?

Bij Lozeman kun je terecht voor de uitgebreide range aanbouwwerktuigen voor tal van groenwerkzaamheden. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Neem contact op
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad