Orec

Het merk Orec is bekend van haar ruwterreinmaaiers. De machines van Orec hebben tijdens het werk een verdiende reputatie opgebouwd van robuuste en zeer sterke maaiers. Orec is specialist in het ontwikkelen en produceren van maaiers voor inzet in extreme gebieden die voor gewone maaiers onbegaanbaar zijn.

Over Orec ruwterreinmaaiers

Orec is een Japans bedrijf dat al sinds 1948 bestaat. De ruwterreinmaaiers worden al ruim 35 jaar verkocht in Europa. Sinds 1992 verkoopt Lozeman Tuinmachines als Orec dealer de maaiers aan de eindgebruiker. De maaiers van Orec worden voornamelijk ingezet voor het maaien van steile hellingen, braakliggende terreinen of hoogstaand gras. Heb je een lastige klus? Met Orec haal je een krachtpatser in huis!

Compleet assortiment zitmaaiers en loopmaaiers

De productlijn omvat loopmodellen zoals hellingmaaiers, ruwterreinmaaiers, klepelmaaiers en gazonmaaiers met opvangzak. Daarnaast heeft Orec een range zitmaaiers voor ruw terrein. De maaiers zijn krachtig, compact en hebben uitstekende grip zodat je op een veilige manier schuine hellingen en ruwe terreinen kunt maaien.

Subcategorieƫn:

Op zoek naar een goede maaier voor ruig terrein?

Met de juiste machine is zelfs de zwaarste klus goed te doen. De vakmensen van Lozeman Tuinmachines helpen je graag om een passende machine te kiezen voor jouw werkzaamheden. 

Neem contact op
65 jaar kennis
& ervaring
Deskundig advies
voor tuin, park en bos
Service &
onderhoud
Onderdelen
op voorraad